Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε και έφερε μαζί του δυο μεγάλους καύσωνες. Η ανάγκη πλέον για δροσιά στο σπίτι μας γίνεται απαραίτητη έως αναγκαία. Εάν ανήκεις στα νοικοκυριά που δεν έχουν επενδύσει ήδη σ΄ ένα κλιματιστικό και βρίσκονται στην αναζήτηση, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Ξέχνα τα κρύα ντουζ, τις μικρές βεντάλιες και τους ανεμιστήρες! Σου συγκεντρώσαμε 5 επιλογές σε air-condition για όλα τα budgets που θα συνδράμουν τα μέγιστα για να ξεπεράσεις τους φετινούς καύσωνες από τη δροσιά του σπιτιού σου. Πάμε να τις δούμε.

  1. Nuvelle Κλιματιστικό NPLv2 12INV Wifi

Έξυπνο, ευέλικτο και με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Το NPLv2 12INV κλιματιστικό από τη Nuvelle αποτελεί την πιο budget friendly αλλά πλήρως αξιόπιστη επιλογή της λίστας μας. Θα κάνει τη δουλειά του καλά και φθηνά. Μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με το χώρο σου, τα BTU που σου κάνουν, μιας και η σειρά βγαίνει στα 9.000 BTU, 12.000 BTU, 18.000 BTU και 24.000 BTU. Διαθέτει Inverter μοτέρ για υψηλές επιδόσεις με χαμηλή ένταση θορύβου, λειτουργία defrost για έξυπνη απόψυξη που ενεργοποιείται αυτόματα και μεταξύ άλλων smart-diagnosis σύστημα που του επιτρέπει να αναγνωρίζει δυσλειτουργίες πριν μετατραπούν σε μη αναστρέψιμες βλάβες. Είναι εξοπλισμένο και με Wi-Fi σύνδεση ώστε κατεβάζοντας το σχετικό App στο smartphone ή το tablet σου, να είσαι σε θέση να το χειρίζεσαι από παντού. Bonus η πολύ καλή και οικονομική τιμή του. Δεν το χάνεις!

  1. Hisense Apple Pie Pro

Όμορφο, ντιζαϊνάτο και άκρως λειτουργικό. Η σειρά κλιματιστικών Apple Pie Pro της Hisense ξεχωρίζει για τις αποδόσεις και τις σύγχρονες τεχνολογίες της. «Φοράει» inverter μοτέρ το οποίο εγγυάται υψηλές επιδόσεις με χαμηλή ένταση θορύβου. Φημίζεται για το Hi Nano ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα κατά των βακτηρίων, το οποίο μεταξύ άλλων μπορεί να να εξαλείψει αποτελεσματικά περισσότερο από το 99% του Ιού Η1Ν1. Προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές, υγιές χωρίς βακτήρια και ιούς περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου. Αρκετά έξυπνη και σωστή επιλογή αν έχεις παιδιά. Επιπλέον, ειναι έξυπνο καθώς μπορείς να το ελέγξεις από το smartphone κινητό σου μέσω Wi-Fi συνδεσιμότητας. Είναι το κατάλληλο air-condition για εσένα που κοιμάσαι ελαφριά, καθώς διαθέτει λειτουργία quiet mode στα 18dB. Μπορείς να το βρεις στα 12.000 BTU και 18.000 BTU. Το σκέφτεσαι ακόμα;

  1. Toyotomi IZURU All DC Inverter

Ο… ανίκητος Ιάπωνας με την πολυετή εμπειρία. Το Toyotomi IZURU All DC Inverter εγγυάται ό,τι αναζητά κάποιος από ένα καλό και αξιόπιστο κλιματιστικό. Με ενεργειακή κλάση ψύξης αλλά και θέρμανσης Α+++ θα σε δροσίσει οικονομικά το καλοκαίρι και θα σε ζεστάνει τον χειμώνα χωρίς να… σπάσεις τον κουμπαρά. Διαθέτει λειτουργία self clean για αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό με στόχο την αποτροπή της δημιουργίας μούχλας και την ύπαρξη βλαβερών μικροοργανισμών. Αποτέλεσμα; Καθαρός και φρέσκος αέρας καθημερινά! Ξεχωρίζει και για το σύστημα έξυπνης εκκίνησής του (smooth start). Με απλά λόγια, σε αντίθεση με άλλα air-condition, το Toyotomi IZURU κατά την έναρξη λειτουργίας του ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος. Έτσι, βοηθάει άμεσα τον.. πίνακά σου. Θα το βρεις στα 9.000 BTU, 12.000 BTU και 24.000 BTU.

  1. Toyotomi Sedai

Συνεχίζουμε τη λίστα μας με ακόμη έναν ισχυρό και ακαταμάχητο Ιάπωνα. Ο λόγος για τη σειρά Sedai της Toyotomi. Πέρα από το προφανές, δηλαδή την εγγύηση της αξιόπιστης λειτουργίας που έρχεται εδώ και χρόνια μαζί με το όνομα της Toyotomi, τα κλιματιστικά της σειράς Sedai είναι δημοφιλή για τις υψηλές τους επιδόσεις. Σήμα κατατεθέν τους είναι η υψηλή ενεργειακή κλάση χειμώνα και καλοκαίρι. Μην ξεχνάς πως οι χαμηλότεροι λογαριασμοί συνδέονται άρρηκτα με μια χαμηλότερη κατανάλωση ενώ αυτή με τη σειρά της, εξαρτάται ως επί των πλείστων από μια υψηλή ενεργειακή κλάση. Θα τα λατρέψεις για το αξιοσημείωτο design του, καθώς θα ταιριάξει  εύκολα σε κάθε χώρο. Θα το… αγαπήσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του ακόμη και σε εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες μεταξύ 30°C ~ 50°C! Θα το βρεις στα 9.000 BTU, 12.000 BTU και 18.000 BTU.

  1. Daikin Siesta Sensira Series

Κομψό, δυναμικό, αποδοτικό και αθόρυβο. Η σειρά κλιματιστικών Siesta Sensira της Daikin εγγυάται ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα… ιδρώσεις ποτέ στο σπίτι! Μεταξύ άλλων, διαθέτει ισχυρή λειτουργία, ευχάριστη λειτουργία ύπνου, αυτόματη εναλλαγή ψύξης/θέρμανσης, αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων και εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία αναμονής. Το τελευταίο, για να το πούμε πιο απλά, μεταφράζεται σε ελάττωση της κατανάλωσης ρεύματος κατά περίπου 80% κατά τη λειτουργία της κατάστασης αναμονής. Διαθέτει επίσης φίλτρο αέρα που κατακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης αλλά και λειτουργία αυτοδιάγνωσης. Θα το βρεις στα 9.000 BTU, 12.000 BTU, 18.000 BTU,  21.000 BTU και 24.000 BTU.

Καλές αγορές!