Ο Πάνος Μουζουράκης διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της προσωπικής ζωής του, μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του Μαριλού και τον ερχομό της κορούλας του. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου σε Escape Room

«Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου, γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού, για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί», περιέγραψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”.

Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει», κατέληξε στην ιστορία του ο Πάνος Μουζουράκης.

Η ονοματοδοσία της κορούλας του

«H βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμη. Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη. To όνομα είναι του μπαμπά μου και της μαμάς μου. Το επόμενο θα πάρει από το Κοζαρέϊκο» αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι αλλαγές στη ζωή του με την πατρότητα

«Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που αν ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ».