Αποτελούν ένα από τα κινηματογραφικά δίδυμα που συζητιούνται εδώ και μήνες, και όχι άδικα. Ζουν το κινηματογραφικό τους όνειρο, πόσο μάλλον η Έμμα Στόουν, η οποία κατάφερε να πάρει ένα ακόμη Όσκαρ, χάρη στον ρόλο της ως Bella Βaxter στην ταινία του Λάνθιμου, Poor Things.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών για την προβολή της νέας τους ταινίας “Kinds of Kindness”. Εδώ μπορείς να τσεκάρεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Λάνθιμου.

«Ήταν ωραίο να κάνουμε ένα σύγχρονο έργο»

Με αφορμή τη νέα τους ταινία και την παρουσία τους στο 77ο Φεστιβάλ Καννών, Λάνθιμος και Emma Stone χάρισαν μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκαν και στη συνεχόμενη συνεργασία και σχέση τους. «Έχουμε μία υπέροχη σχέση», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης, με την ηθοποιό να απαντά πως «μας αρέσει πολύ να δουλεύουμε μαζί».

Όσο για το “Kinds of Kindness”, η Stone τόνισε πως «ήταν ωραίο να κάνουμε ένα σύγχρονο έργο». «Η σχέση μας έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου», αναφέρει ο Γιώργος Λάνθιμος, την ώρα που λίγα λεπτά πριν τη συνέντευξή τους στις Κάννες, κυκλοφόρησε δελτίο τύπου και πληροφορούσε πως ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας με τίτλο «Bugonia».

Όσα είπε η Emma Stone για τη σχέση της με τον Λάνθιμο

Περιγράφοντας τη σύνδεση που νιώθει με τον Γιώργο Λάνθιμο, η Stone αναφέρει πως «νομίζω ότι είναι κάτι έμφυτο». «Δεν μπορεί πραγματικά να περιγραφεί. Είναι απλώς ένας τρόπος να βλέπεις την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα και τους δύο μας ελκύουν θέματα όπως “Γιατί αυτή η κοινωνική δομή είναι έτσι; Γιατί έχουμε αυτούς τους κανόνες; Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούμε μέσα σε αυτούς;”», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός Emma Stone

Το “Kinds of Kindness”, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 30 Μαΐου, ήταν μια ευκαιρία για την Emma να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στο ύφος των προηγούμενων ταινιών του. «Ήταν η ευκαιρία να βρεθώ επιτέλους σε αυτή την εκδοχή του μυαλού του Γιώργου», καταλήγει η ηθοποιός.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Ideal Images

Πηγή: grace.gr