Τα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάφτισή του και το περιστατικό που είπε ο Άγιος Τσαλίκης στους γονείς του, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι στη βάφτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι, λέγοντας ότι και στη δική του βάφτιση συνέβη κάτι αντίστοιχο.

Μιλώντας στο Kontra Channel, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αστειεύτηκε λέγοντας πως στη δική του βάφτιση είχε σχηματιστεί ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

«Δίνει δύναμη στη ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι τέτοιες αναφορές «απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος».

«Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη» είπε.