Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η τρίτη και τελευταία παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του κόμματος να απευθύνει χαιρετισμό. Το κόμμα της Κουμουνδούρου άνοιξε την αυλαία στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας και ακολούθησε η παρουσίαση στην πλατεία δημαρχείου, στο Περιστέρι.

Το «παρών» δίνουν μεταξύ άλλων οι Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσίπρας, Διονύσης Τεμπονέρας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης. Η πλατεία έχει πλήθος μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Είναι απολύτως εφικτό «να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές που έρχονται», τόνισε ο  Στέφανος Κασσελάκης, στην εισαγωγική του τοποθέτηση εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Να ξέρετε υπάρχει ρεύμα στην κοινωνία. Το κάστρο της Δεξιάς προπαγάνδας θα καταρρεύσει», είπε μπροστά σε ένα ενθουσιώδη κοινό π

Αφού τόνισε πως «η προπαγάνδα Γκρινμπεργκ θέλει ένα προβλέψιμο αντίπαλο» έβγαλε από τον κάδρο τον εαυτό του λέγοντας «δεν είμαι εγώ» και πρόσθεσε «όσο με περιμένουν στη γωνία εγώ θα βγαίνω από αλλού».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «ζει σε ένα γυάλινο πύργο, το Μαξίμου» και διατάζει μοντάζ, μπαζώματα, υποκλοπές…»

Κάλπες στις 14 Απριλίου – Η εκλογική διαδικασία

Θυμίζουμε πως οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 8 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα προσέλθουν στις 14 Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού, που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά, είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος.

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία θα μπορούν να επιλέξουν υποψήφιους/ες της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχονται, ενώ όσοι ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μία από τις 14 Περιφέρειες.