BLACK BAY 58 18K

Η TUDOR παρουσιάζει μια τολμηρή έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της  Black Bay 58, σε μασίφ κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με εμφανή τον αυτόματο μηχανισμό στο πίσω μέρος της κάσας και μπρασελέ επίσης σε μασίφ χρυσό με κούμπωμα ασφαλείας Τ-Fit. Το όνομα του μοντέλου Black Bay 58 18K προέρχεται από το πολύτιμο μέταλλο της κάσας και του μπρασελέ του, και από την χρονολογία 1958, όταν παρουσιάστηκε από την Tudor,  το πρώτο καταδυτικό μοντέλο στεγανό στα 200 μέτρα (Big Crown). Το Black Bay 58 18K διαμέτρου 39mm, είναι επίσης το πρώτο καταδυτικό ρολόι TUDOR που είναι κατασκευασμένο από μασίφ κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Έχει περιστρεφόμενη στεφάνη με δίσκο σε πράσινο χρώμα και κλίμακα 60 λεπτών. Πράσινο ματ καντράν, αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5400 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

BLACK BAY 58 GMT

Γνωρίστε το νέο πιστοποιημένο Master Chronometer Black Bay 58 GMT. Με κάσα διαμέτρου 39mm και στεφάνη με ζεστούς χρωματικούς τόνους του κόκκινου της Βουργουνδίας και του μαύρου, εμπνευσμένους από την χρυσή εποχή της αεροπορίας. Το όνομα του μοντέλου Black Bay 58 προέρχεται από την χρονολογία 1958, όταν παρουσιάστηκε από την Tudor, το πρώτο καταδυτικό μοντέλο στεγανό στα 200 μέτρα (Big Crown). Διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι διαμέτρου 39mm, αυτόματο μηχανισμό GMT MT5450-U με ενσωματωμένη λειτουργία GMT, που προσφέρει αυτονομία 65 ωρών και δίχρωμη περιστρεφόμενη στεφάνη με 24ωρη κλίμακα. Διατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή με λουράκι από καουτσούκ με κούμπωμα ασφαλείας T-Fit.

BLACK BAY

H TUDOR παρουσιάζει τη νέα έκδοση του μοντέλου Black Bay σε μαύρο χρώμα, με νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, κούμπωμα ασφαλείας T-Fit και πιστοποίηση χρονομέτρου Master Chronometer. Σήμερα, το νέο μοντέλο Black Bay που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012, διαθέτει μαύρο καντράν και επενδυμένους ωροδείκτες από το χημικό μέταλλο ρόδιο προσφέροντας μια νέα αισθητική. Το νέο μοντέλο αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα της τεχνολογικής  τεχνογνωσίας της Tudor στην χρονομέτρηση και στην αντοχή στα μαγνητικά πεδία.

Ο προηγμένος μηχανισμός του-ΜΤ5602-U φέρει την πιστοποίηση Master Chronometer  από  το METAS-το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας και προσφέρει αυτονομία  ενέργειας 70 ωρών. Το νέο Black Bay συνδυάζει ιδανικά την προηγμένη τεχνολογία ωρολογοποιίας με την σύγχρονη αισθητική και είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης παράδοσης 70 χρόνων στην κατασκευή επαγγελματικών καταδυτικών ρολογιών. Διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι διαμέτρου 41mm, περιστρεφόμενη στεφάνη με κλίμακα 60 λεπτών και είναι εγγυημένα στεγανό στα 200 μέτρα. Διατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή με  λουράκι από καουτσούκ, με κούμπωμα ασφαλείας Τ-Fit.

CLAIR DE ROSE

H TUDOR ανανεώνει την γυναικεία συλλογή CLAIR DE ROSE με νέο καντράν και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε παραλλαγές διαμέτρου 26, 30 και 34mm. Τα νέα μοντέλα CLAIR DE ROSE διαθέτουν μπλε ή με οπαλίνα καντράν, με κομψά μοτίβα, ωροδείκτες Roman ή και διαμάντια. Είναι εξοπλισμένα με αυτόματους μηχανισμούς και είναι στεγανά στα 100 μέτρα.

Ανακαλύψτε όλα τα ρολόγια Tudor στο www.tudorwatch.com