Έφυγε από τη ζωή η κτηνίατρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από τη Λέσβο Αναστασία (Τασία) Δαούση.

Η Αναστασία Δαούση ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναπληρώτρια συντονίστρια του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής και δραστήριο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λέσβο, όντας συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπογράμμισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποχαιρετά με απέραντη θλίψη και μεγάλη συγκίνηση, την αγαπημένη συντρόφισσα Αναστασία (Τασία) Δαούση. Μέχρι την τελευταία στιγμή η παρουσία της στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ήταν ακούραστη, δυναμική και δημιουργική. Της οφείλουμε αποχαιρετώντας την, ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Τασία. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ράνια Σβίγκου ανέφερε σε ανάρτηση στο X πως «ένας σπάνιος άνθρωπος, μια αγωνίστρια, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Η συντρόφισσά μας Αναστασία Δαούση, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής άφησε το αποτύπωμά της στην τοπική κοινωνία της Λέσβου και στο Κόμμα μας. Την αποχαιρετούμε με θλίψη».

Από την πλευρά του ο συντονιστής του οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Βουλγαράκης τόνισε πως «με βαθιά οδύνη σε αποχαιρετώ συντρόφισσα Αναστασία Δαούση. Από όποιο μετερίζι και αν σου ζητήθηκε, προσέφερες αγόγγυστα τις υπηρεσίες σου στο κόμμα και στην κοινωνία. Η Λέσβος, το Βόρειο Αιγαίο, το τμήμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όλα τα μέλη της ΚΕ σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες. Συλλυπητήρια στον σύζυγο και στα παιδιά».