Κάθε φορά που κάποιος ψάχνει μία νέα συσκευή, θα περάσει αρκετό χρόνο χαζεύοντας μοντέλα που δεν μπορεί να επιλέξει γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν επιτρέπουν «πολυτέλειες». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τις κοιτάει και να περιμένει τη στιγμή που θα μπορεί να κάνει δώρο στον εαυτό του το κάτι παραπάνω. Αν όμως ξαφνικά, μοντέλα που στο παρελθόν ήταν απλησίαστα κυκλοφορούν στη μισή τιμή, πόσο κοντά θα ερχόταν τελικά αυτή η στιγμή;

Οι ειδήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας είναι συχνά ευχάριστες και μία τέτοια ακριβώς ακολουθεί. Στην εποχή μας, υπάρχουν κινητά που ενώ παλαιότερα για τους πολλούς ήταν απαγορευτικής τιμής, σήμερα δίνοντάς τους μία δεύτερη ζωή, μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους με άλλους ιδιοκτήτες. Ο λόγος για τα μεταχειρισμένα κινητά που δεν χρειάζεται πια να τα βλέπετε με καχυποψία. Γιατί αν σας τρομάζει η συνέπεια λειτουργίας, τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να βγάλει τον επόμενο μήνα, αυτά δείχνουν να είναι παρελθόν. Πλέον, μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας iPhone, μισή τιμή και με 2 χρόνια εγγύηση. Πώς γίνεται αυτό;

Στα Public θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone συσκευών “second go”, τα οποία έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου και έρχονται με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας των iRepair Experts που βρίσκονται μέσα στα Public.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 69 σημεία ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους τεχνικούς και γραπτή πιστοποίηση από την iRepair, με 85%+ μπαταρία, χωρίς προειδοποιητικά μηνύματα για μη αυθεντικά ανταλλακτικά μπαταρίας-οθόνης και με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Αυτό που πρέπει βασικά και σίγουρα να γνωρίζετε είναι ότι κάθε “second go” smartphone είναι 100% λειτουργικό, σαν καινούργιο.

Επιπλέον, χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2023, από την εταιρεία Kantar, έδειξε ότι τα Public είναι αυτά που εμπιστεύονται οι καταναλωτές, θέτοντάς τα στη πρώτη θέση των επιλογών τους για αγορά certified μεταχειρισμένης συσκευής smartphone.

Για αυτό, τα Public φροντίζουν να είναι άξια της εμπιστοσύνης τους και δίνοντας στους καταναλωτές την επιλογή να αποκτήσουν μια συσκευή “second go” πιστοποιημένου μεταχειρισμένου iPhone προσφέρουν ουσιαστικά διπλό όφελος: από τη μία το οικονομικό κομμάτι της εξοικονόμησης έως και 50% των χρημάτων τους, σε σύγκριση με την αγορά μιας νέας συσκευής (πάντα χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα) και από την άλλη συμμετέχοντας (όλοι μας) στην κυκλική οικονομία, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Για όλους όσοι ψάχνουν την επόμενη συσκευή τους, μπορούν να δουν από κοντά τις second go συσκευές (πριν την αγορά τους) μέσα στα 35 καταστήματα Public με iRepair, νιώθοντας σιγουριά για την επιλογή τους και ασφάλεια ότι αποκτούν ακριβώς αυτό που επιθυμούν. Αν πάλι, δεν σας είναι εύκολη μία φυσική επίσκεψη σε ένα κατάστημα, μπορείτε να κάνετε μία ηλεκτρονική επίσκεψη μέσα από το Public.gr, όπου με δωρεάν μεταφορικά μπορείτε να έχετε τη νέα σας συσκευή -με μόλις λίγα κλικ- στο σπίτι.

Σε αυτό το κλίμα, επειδή στα Public δεν θέλουν οι πελάτες τους να έρθουν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, (…και ποιος δεν έχει έρθει αντιμέτωπος με μία πραγματικότητα που δεν είχε καμία σχέση με την ψηφιακή εικόνα που είχε απογειώσει τις προσδοκίες του), φροντίζουν να μην ακούσουν από τους καταναλωτές τους το ….oops!

Για αυτό, όπως μας δείχνουν μέσα από τη νέα τους καμπάνια, σε συνεργασία με τους iRepair Experts, έχουν εξασφαλίσει πως «oops!» εμείς δεν θα πούμε αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο πιστοποιημένο “second go” smartphone από τα Public, αλλά μάλλον «PSSSS»!

Αν ψάχνεις ένα πολύ καλό refurbished κινητό, laptop ή desktop, σε τιμές που δεν φαντάζεσαι, μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα από τα 35 καταστήματα Public με iRepair, ώστε να επιλέξεις την αγαπημένη σου πιστοποιημένη μεταχειρισμένη iPhone συσκευή “second go” που πλέον τώρα μπορεί να γίνει δικιά σου.