Στα τέλη του Αυγούστου στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ο πολιτικός γάμος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜάκΜπεθ.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης, γνωρίζει ότι ο γάμος θα είναι μετά τις 25 Αυγούστου καθώς είναι και ο ίδιος καλεσμένος.

«Ξέρω, γιατί είμαι καλεσμένος, ότι είναι τέλος Αυγούστου, μετά τις 25. Δεν έχω λάβει προσκλητήριο, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι είναι τέλος Αυγούστου ο πολιτικός γάμος. Θα γίνει μετά το γλέντι. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει πάρα πολύς κόσμος από περίεργους μέχρι οτιδήποτε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κασσελάκη ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα έχει οπωσδήποτε στον γάμο του το οικογενειακό περιβάλλον του. Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διαδραματίσει μια πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οπότε θα υπάρχει και άλλος κόσμος.

«Χαίρομαι που ο Στέφανος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται»

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο, με την έννοια ότι θα είναι πάρα πολύ ωραία ντυμένος, κάτι επώνυμο, δεν θα είναι ένα απλό κουστουμάκι. Εγώ χαίρομαι που ο Στέφανος και ο οποιασδήποτε άνθρωπος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται».

Ακόμη, στο MEGA μίλησε και ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης που τόνισε ότι «προβλέπεται να γίνει ο γάμος, δεν έχουμε ούτε κάποιο αίτημα για τη διαδικασία, ούτε άλλου είδους ενημέρωση. Οι διαδικασίες είναι κοινές, προβλέπονται από τον νόμο».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA: