Απάντηση για τα ομοφοβικά σχόλια που πραγματοποίησε εναντίον του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Παραθέτοντας το επίμαχο βίντεο, που ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τον χαρακτηρίζει «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης».

Προσθέτει πως «το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», καθώς, όπως λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει ότι θα είναι «πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Τα ομοφοβικά σχόλια του Κώστα Μουτζούρη

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης πραγματοποίησε εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες σε ταβέρνα της Λέσβου, με αφορμή την επανεκλογή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Κώστας Μουτζούρης, όπως διακρίνεται στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη χαρακτηρίζοντάς τον «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», ανέφερε ο Κώστας Μουτζούρης.

Τότε κάποιος από τους συνδαιτυμόνες του ρώτησε αν θα συνεργαστεί και με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!».