Η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρώτη της εμφάνιση στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τράβηξε επάνω της όλα τα φλας, όχι τόσο για το παλτό της με λευκά πέταλα λουλουδιών, όσο για τα εκκεντρικά, ολόχρυσα, σχεδόν «παραμορφωτικά» γυαλιά της. Η JLo έκανε αυτή την εκκεντρική εμφάνιση στο show του οίκου Schiaparelli. Ο συγκεκριμένος οίκος έχει «κλέψει» το ενδιαφέρον από πολλά άλλα φημισμένα brands, καθώς επανήλθε δυναμικά τα τελευταία χρόνια με δημιουργίες που συζητιούνται έντονα. Στη δεύτερη εμφάνισή της στο show του Valentino, η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα tres chic, μακρύ, μαύρο φόρεμα με ασημένια αστραποβόλα κεντήματα. Τα μαλλιά της χτενισμένα σε στυλ sixties, το μακιγιάζ της smoky, ακριβώς αυτό που επιλέγει πάντα και της ταιριάζει τέλεια. Η JLo ήταν πραγματικά η ωραιότερη παρουσία ανάμεσα στους big stars, μοντέλα, συζύγους πολυεκατομμυριούχων που έφθασαν από διάφορα μέρη του κόσμου.

Η συνάδελφός της Ριάνα βρέθηκε και αυτή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι τόσο για τις στυλιστικές της επιλογές (τίποτα το ιδιαίτερο), όσο για τις συναντήσεις της με την Μπριζίτ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία (οι δύο κυρίες τρέφουν μεγάλη συμπάθεια η μία για την άλλη, έχουν συναντηθεί και στο παρελθόν) και τη διάσημη ηθοποιό Νάταλι Πόρτμαν. Η Νάταλι είναι η πιο chic star στον κόσμο, οι περισσότεροι μάλιστα την παρομοιάζουν με την Οντρεϊ Χέπμπορν, ειδικά όταν φοράει το little black dress ή τις πανάκριβες πέρλες της Chanel ή φορέματα του Dior. H Πόρτμαν είναι άλλωστε μούσα του οίκου Dior, κυρίως στα αρώματά του. Η Νάταλι συναντήθηκε με τη Ριάνα στο show του Dior. Το μπλε λουλακί παλτό της τραγουδίστριας «άγγιζε» απαλά το μαύρο super mini φόρεμα – ζακέτα της Πόρτμαν και τα φλας άναψαν εκτυφλωτικά.

Την επόμενη όμως ημέρα η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε και πάλι την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο show του Elie Saab με μια κινηματογραφικού τύπου τουαλέτα με ιλιγγιώδες ντεκολτέ και πανωφόρι από πέταλα λουλουδιών. Είχε προηγηθεί φωτογράφιση στο εστιατόριο Gigi. Μια κουκλάρα η Λόπεζ, με ένα τεράστιο επιτελείο από φωτογράφους, στυλίστες, μακιγέρ, κομμωτές να τρέχει πίσω της. Η Λόπεζ, η οποία ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα για την εμφάνισή της, επισκέφθηκε τις top exclusive boutiques στην Place Vendome και βέβαια τα κοσμηματοπωλεία De Beers, Pomelato, Graff και Cartier. Τα ογκώδη διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια ταιριάζουν στην Τζένιφερ.