Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η παρουσία της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας της Lamborghini.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε σε εκδήλωση για τη δημιουργία του έργου «60 years Lamborghini Anniversary», που ανατέθηκε στη ζωγράφο Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη.

Η ζωγράφος είχε επίσης δημιουργήσει το 1998 μετά από ανάθεση του τότε προέδρου της Vittorio Di Capua, το έργο «Lamborghini 35 years» επιφάνειας 18 τετραγωνικών μέτρων, για να φιλοξενηθεί στο lobby της εταιρείας στη Μοντένα της Ιταλίας.

«Δυσκολεύομαι να διαλέξω το αγαπημένο μου μοντέλο»

Μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτήθηκε «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούγεται το όνομα Lamborghini», απαντώντας «η ταχύτητα» αλλά και για το αγαπημένο μοντέλο της, που τόνισε ότι «δυσκολεύομαι να διαλέξω. Νομίζω το επόμενο θα είναι το αγαπημένο μου».

Δείτε βίντεο με τα όσα είπε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»:

@vasilis_saribalidis Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά σε ερωτήσεις για την Lamborghini… Υ.Γ. Δείτε όλο το βίντεο στο YouTube channel «Βασίλης Σαρημπαλίδης». #Σaribal #lamborghini #lamborghiniathens #ζωήκωνσταντοπούλου #saribal #saribalidis #60anniversario ♬ πρωτότυπος ήχος – Saribal

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρόλαραν ανηλεώς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου γράφοντας μεταξύ άλλων «δεν πρέπει να σας αρέσουν αυτά τα πράγματα! Είναι του κακού, καπιταλιστικού συστήματος», «ζούμε τελικά σε Matrix» αλλά και δηκτικά όπως «αριστερή με δεξιές τσέπες» και «αριστερή με American Dream».