Στην απόκτηση του 100% της ΚΑΤΕΕ προχώρησαν οι αδελφοί Παντελάκη, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή αριστείας και καινοτομίας στον κλάδο των αυτόματων θυρών, της κατασκευής βιομηχανικών και οικιακών ρολών ασφαλείας και θυρών ασφαλείας – πυρασφάλειας.

Η KATEE ιδρύθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλης κλίμακας μονάδα κατασκευής ρολών ασφαλείας στη Βόρεια Ελλάδα, διαθέτοντας στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εξελιγμένες εγκαταστάσεις εφοδιασμένες με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό

Η KATEE έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην ελληνική και βαλκανική αγορά, χάρη στην απαράμιλλη τεχνογνωσία, την τεχνολογία αιχμής, το after sales service, την πλήρη γκάμα και άριστη ποιότητα των προϊόντων της, και κυρίως το ικανοποιημένο πελατολόγιο της. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, όπως ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, βιομηχανικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας και πυρασφαλείας, αυτοματισμούς για αυλόπορτες και συστήματα πάρκινγκ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΚΑΤΕΕ έχουν κερδίσει μια σταθερή φήμη για την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και τις υποδειγματικές υπηρεσίες συνεργείων τοποθετήσεων και service.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της η ΚΑΤΕΕ έχει συνεργαστεί με πληθώρα επιχειρήσεων, οι οποίες την εμπιστεύονται για τις ανάγκες τους. Μεταξύ αυτών είναι όλες οι Ελληνικές τράπεζες, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ΔΕΚΟ και Δήμοι καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι FARCOM, ΜΕΒΓΑΛ, DOPPLER, KLEMANN, ISOMAT, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, FIBRAN και πολλές ακόμη.

Στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση της κυρίαρχης θέσης την οποία έχει κατακτήσει στην αγορά, έχοντας πάντα στη ματιά της τον πελάτη και τις ανάγκες του. Δεσμεύεται να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ παράλληλα προτεραιότητα της αποτελεί η υψηλού επιπέδου ποιότητα των προϊόντων καθώς και η διατήρηση των προσιτών τιμών της.

Γιάννης Παντελάκης

Η απόκτηση του 100% της KATEE από τον Δημήτρη και τον Γιάννη Παντελάκη, αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας, καθώς ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη ανάπτυξη σε νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες, σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο κ. Δημήτρης Παντελάκης ο οποίος οραματίστηκε, σχεδίασε και ίδρυσε αρχικά το 1984 την ΚΑΤΕΕ, ένας οραματιστής επιχειρηματίας με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, φέρνει στο τραπέζι μια πληθώρα εμπειριών, γνώσεων και πόρων, που αναμφίβολα θα επιταχύνουν την αναπτυξιακή πορεία της KATEE.

Η KATEE θα συνεχίσει να εστιάζει στην καινοτομία, την έρευνα, την ανάπτυξη και τη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και τη δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία αναπτύσσεται και επεκτείνει την εμβέλειά της πέρα από την ελληνική και βαλκανική αγορά και σε νέες αγορές.

Δημήτρης Παντελάκης

Ο κ. Δημήτρης Παντελάκης αναφέρει: “Η ΚΑΤΕΕ με 40 χρόνια παρουσίας στον τομέα των αυτόματων θυρών και ρολών έχει ενεργή συμμετοχή στην διαμόρφωση του κλάδου. Η εταιρεία μας βασίζεται πάντα στην συλλογική και συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων μας που αποτελούν τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και καθορίζουν την επιτυχία.

Προτεραιότητα μας να συνεισφέρουμε στην μέγιστη ασφάλεια και ικανοποίηση των πελατών μας με την εφαρμογή, ανάπτυξη και διάδοση των νέων τεχνολογιών. Επιδιώκουμε συνεχώς την εξέλιξη της εταιρείας μας με την διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και την συνεχή αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Έτσι ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές και οικονομικές ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας. Και επειδή ο κάθε προσωπικός στόχος μεταφράζεται σε ομαδικό, συνεχίζουμε εκπαιδεύοντας την επόμενη γενιά.”

Είναι φανερό λοιπόν πως, η εξαγορά της KATEE από τους αδελφούς Παντελάκη, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στον κλάδο αυτόματων θυρών, κατασκευής ρολών ασφαλείας, βιομηχανικών πορτών, πορτών ασφαλείας, πυρασφάλειας και αυτοματισμών. Η μακροχρόνια φήμη της KATEE, σε συνδυασμό με το όραμα και την ηγεσία των αδελφών Παντελάκη, είναι έτοιμη να ωθήσει την εταιρεία σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την προσιτή τιμή και την ικανοποίηση των πελατών.