Ποιες τηλεοράσεις όμως ήταν εκείνες που ξεχώρισαν μέσα από τις δεκάδες που κυκλοφόρησαν το φετινό έτος; Ποιες είναι αυτές που έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στους καταναλωτές; Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά στα μοντέλα που μας έκαναν «κλικ»;

Samsung CU7172

Μία σπουδαία πρόταση για όσους αναζητούν μία τηλεόραση με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, ικανή να τους χαρίσει μαγικές εμπειρίες σε ανάλυση 4K. Η Samsung CU7172 έρχεται στις 43, τις 50, τις 55, τις 65, τις 75 και τις 85 ίντσες προκειμένου να βρεις το μέγεθος που να ταιριάζει στον χώρο σου. Διαθέτει Crystal Processor 4K τον οποίο πλαισιώνουν τεχνολογίες Motion Xcelerator και PurColor για HDR που κόβει την ανάσα με τα Object Tracking Sound Lite και Q-Symphony να σε μεταφέρουν στο κέντρο της δράσης. Είναι συμβατή με την πλατφόρμα SmartThings ενώ χάρη στο Smart Hub θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Sony X85L

Αφέσου στη μαγεία της τεχνολογίας Full Array με τη Sony X85L στις 55, τις 65 και τις 75 ίντσες. Πρόκειται για μία εξαιρετική υλοποίηση που ενσωματώνει 4K HDR Processor X1 για εικόνες υψηλής αντίθεσης ακόμα και στις πλέον φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές για να απολαύσεις σειρές, ταινίες, αθλητικά γεγονότα και video games με ασυναγώνιστες λεπτομέρειες. Τη θεσπέσια εικόνα πλαισιώνει επιβλητικός αλλά και ισορροπημένος ήχος (με βαθύ μπάσο και κρυστάλλινα μεσαία) ο οποίος φτάνει στα αυτιά σου μέσω του πανίσχυρου ηχείου X-Balance. Η τηλεόραση τρέχει Google TV προσφέροντας έτσι μία οικεία εμπειρία χρήσης και έχοντας τη δυνατότητα να εξελιχθεί στο hub κάθε έξυπνου σπιτιού.

LG evo G3 G36LA

Η LG γιορτάζει 10 χρόνια της στην αγορά των OLED τηλεοράσεων με την evo G3 G36LA να αποδεικνύει τους λόγους για τους οποίους η κορεατική εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή. Ενσωματώνει α9 AI Processor 4K Gen6 ο οποίος προσφέρει τόσο ρεαλιστικές εμπειρίες που θα νιώσεις πως βρίσκεσαι στα πλατό των σειρών και των ταινιών που απολαμβάνεις ή στους κόσμους των μεγαλύτερων blockbusters του gaming. Τα έτσι κι αλλιώς φωτεινά pixels εκπέμπουν ακόμα περισσότερο φως χάρη στον αλγόριθμο Light Boosting και τη νέα αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού. Η τεχνολογία AI Sound Pro δημιουργεί εφέ ανάλογο με εκείνου ενός συστήματος 9.1.2 surround, ακόμα κι αν τοποθετήσεις την τηλεόραση επάνω στον τοίχο.

Samsung Q60C

Άπαξ και κάνεις τη μετάβαση στην τεχνολογία Quantum Dot, ένα είναι το βέβαιο: δεν υπάρχει γυρισμός. Η Samsung Q60C θα σου προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης με τις πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες που είδες ποτέ. Το Quantum HDR απλά δεν παίζεται, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις το συμβατό περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε. Τα κινηματογραφικά χρώματα συνδυάζονται με τον ρεαλιστικό ήχο και τεχνολογίες όπως Object Tracking Sound Lite και Q-Symphony για ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Το Tizen θα κάνει την όλη εμπειρία ακόμα πιο άνετη, ενώ τέλος ο σχεδιασμός AirSlim θα επιτρέψει στην Q60C να βρει τη θέση της στον χώρο σου περνώντας σχεδόν… απαρατήρητη!

Sony Bravia XR A95L

Η σειρά Bravia XR A95L θα σε αφήσει άναυδο με την ποιότητα της εικόνας που είναι σε θέση να σου χαρίσει. Η οθόνη QR-OLED των 55, 65 ή 77 ιντσών προσφέρει ασυναγώνιστη αντίθεση χρωμάτων, εκμεταλλευόμενη φυσικά την ισχύ του ολοκαίνουριο Cognitive Processor XR. Το καλύτερο; Χάρη στην έξτρα Bravia Cam, δεν θα χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό, αφού η smart TV θα προσδιορίσει την ακριβή σου θέση, ρυθμίζοντας την εικόνα έτσι ώστε να έχεις τη βέλτιστη εμπειρία θέασης με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο δε ήχος πηγάζει απ’ ευθείας από την οθόνη η οποία παράλληλα δονείται, προσφέροντας μία εκπληκτικά ρεαλιστική, 3D εμπειρία ψυχαγωγίας.

Samsung Q70C

Αν αναζητάς μία πραγματικά premium πρόταση για τον χώρο σου στις 55, τις 65, τις 75 ή τις 85 ίντσες, τότε η Samsung έχει την τέλεια λύση με την Q70C. Ενσωματώνει Quantum Processor 4K για κρυστάλλινες εικόνες, αποδίδοντας τέλεια ό,τι περιεχόμενο κι αν αποφασίσεις να καταναλώσεις. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα video games που μάλιστα χάρη στην τεχνολογία Motion Xcelerator Plus δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά, με απόλυτα ομαλή κίνηση ακόμα και στις περιπτώσεις που το gameplay εξελίσσεται ακατάπαυστα! Το Quantum HDR ανοίγει νέους ορίζοντες σε ό,τι αφορά το επίπεδο λεπτομέρειας, ενώ το Tizen έρχεται να χαρίσει μία απόλυτα φιλική εμπειρία χρήσης.