Η Αμαλία Καβάλη, σε μία σπάνια συνέντευξη, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA ενώ μίλησε και για τις σπουδές της στα οικονομικά.

«Η ‘’Στέλλα’’ στο ‘’Ναυάγιο’’ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη δικαιοσύνη και τη ζωή της. Θα προσπαθήσει να δει τι έχει συμβεί. Ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική πριν τις σπουδές μου αλλά φοβόμουν. Σπούδασα οικονομικά για να νιώσουν οι γονείς μου την ασφάλεια».

«Την πρώτη ημέρα στα γυρίσματα στις ‘’Άγριες Μέλισσες’’ ήμουν σε σοκ. Δεν είχα βρεθεί ποτέ στον φακό, δεν ήξερα τι δουλειά κάνει ο καθένας. Είχα πάει σε μία μοδίστρα για να την κοπιάρω».

Η Αμαλία Καβάλη αναφέρθηκε και για τη μάχη της για την ισότητα των φύλων. «Στο ‘’Women in arts’’ προσπαθούμε να αναδείξουμε πως στη χώρα μας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ισότητα των φύλων. Στο δείκτη ισότητας της Ε.Ε έχουμε την τελευταία θέση. Στο θέατρο υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στις γυναίκες όπως και στην κοινωνία».

Όπως είπε, το όνειρο της είναι να δούμε έναν ρόλο μιας γυναίκας από 50-70 ετών άτεκνη και χωρίς να ασχοληθούμε με την ατεκνίας της. «Προσδοκώ σε ωραίες συνεργασίες στη δουλειά μου».

Δείτε το απόσπασμα: