Σφηνάκια, σέλφι και χαλαρές στιγμές περιελάμβανε το κλείσιμο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε μπαρ στη Λάρισα, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και πολίτες.

Συνομίλησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και για τη Θεσσαλία.

Δείτε φωτογραφίες:

Χαλαρές στιγμές για τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λάρισα

Χαλαρές στιγμές για τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λάρισα

Χαλαρές στιγμές για τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λάρισα

Χαλαρές στιγμές για τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λάρισα

Ακόμη, στο σημείο ήταν και ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, όπου, νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ.

«Έκανες έναν άθλο», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα κατά τη συνάντησή τους.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε στον Δημήτρη Κουρέτα πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι δίπλα του σε κάθε βήμα. «Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σε αυτή την περιφέρεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε για την επικράτησή του στις περιφερειακές εκλογές, που είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως «πρόκειται για μια σημαντική ανατροπή» και ότι υπάρχουν «μεγάλες ευθύνες» για να αλλάξουν πολλά πράγματα.

«Δεν αρκούν μόνο οι αποζημιώσεις και πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθει»

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες. Τόνισε ότι δεν αρκούν μόνο οι αποζημιώσεις και πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης εξήρε το ήθος του Δημήτρη Κουρέτα αντιπαραβάλλοντας τη στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας να επισημαίνει πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Θέλω πραγματικά να προσφέρω στην περιοχή που ζω».

Δείτε φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με τον Δημήτρη Κουρέτα και τον θερμό εναγκαλισμό τους:

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Δημήτρη Κουρέτα σε μπαρ της Λάρισας

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Δημήτρη Κουρέτα σε μπαρ της Λάρισας

Κασσελάκης από Θεσσαλία: Είμαι εξοργισμένος για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Συνάντηση με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία.

Ο ίδιος αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στη Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων»

Παράλληλα τόνισε πως «ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

Τι είπε η Ευδοκία Τσαγκλή στον Στέφανο Κασσελάκη

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στη Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με την Ευδοκία Τσαγκλή, που τόνισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη ότι έναν μήνα μετά «βρέθηκαν ανθρώπινα οστά» στο σημείο του δυστυχήματος.