Άμεση και με σκληρές εκφράσεις ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη για τη δήλωση του Νίκου Φίλη πως θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, χρησιμοποιώντας τη γνωστή φράση «άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει», με ανάρτησή του καλεί τον Νίκο Φίλη είτε να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος, είτε να αποχωρήσει.

Ο κ. Πολάκης κατηγορεί μάλιστα τον Νίκο Φίλη ότι «δηλητηριάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ με «θεωρίες συνομωσίας», λόγω όπως λέει «στενοχώριας και πολιτικής αγκύλωσης».

«Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Αναλυτικότερα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !!

Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελακη

Ή«Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)

Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για «άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε την ανάρτηση

Η σφοδρή επίθεση Φίλη σε Κασσελάκη – Θα θέσει θέμα ηγεσίας

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φίλης, σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ για παλαιότερη αρθρογραφία του νυν προέδρου του κόμματος αλλά και την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την προηγούμενη εβδομάδα,  ανακοινώνοντας ότι θα θέσει «θέμα ηγεσίας» στο συνέδριο.

Μάλιστα ο κ. Φίλης ζήτησε να απαντήσει ο Τσίπρας πού βρήκε τον Κασσελάκη και έκανε λόγο για εξέλιξη διάλυσης και εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος είπς πως, «κάποιοι εκτός ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο Τσίπρας, κατά τη γνώμη μου οικονομικοί παράγοντες, έχουν κάνει κάποια επιλογή. Αυτήν την 4ετία θα μοιραστούν χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και θέλουν να μην υπάρχει αντιπολίτευση. Κατά τη γνώμη μου ο κ. Κασσελάκης εξυπηρετεί αυτή την κατεύθυνση».

Ο κ. Φίλης τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξυπηρετεί τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μικρό και συστημικό κόμμα, το οποίο θα εξυπηρετεί το σύστημα, λειτουργώντας ως «τσόντα» οποιουδήποτε συστημικού κόμματος θελήσει να κυβερνήσει.

Είπε επίσης ότι πριν από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης απέκρυψε τις απόψεις του από τον ελληνικό λαό και τα μέλη του κόμματος, γεγονός που αποτελεί μια μορφή εξαπάτησης.