Απαλά σεντόνια

Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στον εαυτό μας καθημερινά έναν άνετο και γαλήνιο ύπνο. Η ποιότητα του στρώματός μας και το μαξιλάρι μας είναι οι βασικοί μας βοηθοί αλλά μεγάλο ρόλο παίζουν και τα σκεπάσματά μας, άρα και τα σεντόνια μας. Ξεκαθαρίστε τα λευκά σας είδη και αφήστε στην ντουλάπα σας σεντόνια απαλά, προσθέτοντας και μερικά καινούργια σε χρώματα και υφές που αγαπάτε.

Στο Spitishop θα βρείτε σεντόνια σε σετ για κάθε διάσταση κρεβατιού αλλά και μεμονωμένα σεντόνια για να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς. Επιλέξτε σεντόνια βαμβακερά που είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, καθώς το βαμβάκι είναι φυσικό προϊόν που επιτρέπει στον αέρα να περάσει από τις ίνες του. Πολύ καλή επιλογή είναι επίσης το βαμβάκι περκάλι, που είναι πιο ανθεκτικό, πιο μαλακό και πιο εύκολο στο σιδέρωμα, ενώ κορυφαία επιλογή αποτελεί το βαμβακοσατέν, που θεωρείται η καλύτερη ποιότητα βαμβακιού και ξεχωρίζει για το βάρος, την υφή και τη γυαλάδα του.

Προσθέστε μερικά έξτρα μαξιλάρια για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σύνολο στο κρεβάτι σας με ασορτί ή διαφορετικού σχεδίου μαξιλαροθήκες και βέβαια μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια που θα δημιουργήσουν μια αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής!

Ζεστά Παπλώματα & παπλωματοθήκες

Κορυφαία επιλογή από τα σκεπάσματα του χειμώνα αποτελούν διαχρονικά τα παπλώματα. Θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια και ποιότητες, αλλά μην παραλείψετε να δείτε τα λευκά παπλώματα, τα οποία βεβαίως χρησιμοποιούμε με κάποια παπλωματοθήκη. Αν δεν γνωρίζετε πολλές πληροφορίες ώστε να κάνετε την επιλογή σας, σας έχουμε βασικά tips που θα σας βοηθήσουν:

Ξεκινάμε πάντα με το κλίμα στον τόπο διαμονής σας καθώς και τη θερμοκρασία του σπιτιού σας. Άλλον τύπο παπλώματος θα διαλέξετε αν μένετε πχ σε κάποιο ζεστό νησί και άλλον αν είστε σε ορεινό μέρος με συχνές χαμηλές θερμοκρασίες.

Το δεύτερο που πρέπει να αναλογιστείτε είναι αν σας αρέσει το σκέπασμά σας να είναι ελαφρύ ή βαρύ και βεβαίως να μην αμελήσετε την περίπτωση κάποιας αλλεργίας.

Εμείς προτείνουμε το μάλλινο πάπλωμα ή το κουβερτοπάπλωμα αν θέλετε να σκεπάζεστε με κάτι βαρύ. Αν πάλι προτιμάτε το σκέπασμά σας να είναι ελαφρύ, η καλύτερη επιλογή είναι τα πουπουλένια παπλώματα και ειδικά αυτά με το μεγαλύτερο ποσοστό πούπουλου στη γέμισή τους. Τα πουπουλένια παπλώματα είναι τα πιο ελαφριά, λεπτά και ζεστά παπλώματα.

Μην παραλείψετε να δείτε και τα παπλώματα 4 εποχών, που στην ουσία αποτελούνται από 2 κομμάτια, δηλαδή ένα πιο ελαφρύ που θα το χρησιμοποιήσετε ως σκέπασμα τους φθινοπωρινούς μήνες, ένα πιο βαρύ, ιδανικό για το φθινόπωρο. Αν ενώσετε τα 2 μέρη με τα ειδικά κλιπς ή κουμπιά που διαθέτουν, έχετε ένα απολύτως ικανοποιητικό σκέπασμα για τις κρύες νύχτες!

Αν σας ταλαιπωρούν αλλεργίες, αποφύγετε τα πουπουλένια παπλώματα και προτιμήστε ένα μάλλινο ή ένα συνθετικό.

Αν επιλέξατε λευκό πάπλωμα, θα χρειαστείτε και 2-3 παπλωματοθήκες τις οποίες θα αλλάζετε με τη συχνότητα που αλλάζετε τα σεντόνια σας, καθώς είναι αυτές που προστατεύουν το πάπλωμά σας στην καθημερινή χρήση από ιδρώτα ή άλλους λεκέδες.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποιότητα (βαμβακερές, βαμβακοσατέν, φανελένιες, περκάλι) και πολλά διαφορετικά σχέδια, που θα δώσουν τον κυρίαρχο τόνο σε όλο το δωμάτιο! Μονόχρωμο, ριγέ, γεωμετρικά, φλοράλ, επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει και προσθέστε μερικά μαξιλαράκια όπως προαναφέραμε για να ολοκληρώσετε το look.

Εντυπωσιακές κουβέρτες

Τελευταίο βήμα, μια όμορφη κουβέρτα που θα τοποθετήσετε στο κρεβάτι σας για να δημιουργήσετε ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα αλλά θα μπορείτε κιόλας να την χρησιμοποιείτε για το καθημερινό σας χουχούλιασμα και τις αγαπημένες σας σειρές.

Κατάλληλες για τους κρύους μήνες του χειμώνα είναι οι μάλλινες, γούνινες, fleece και βελουτέ κουβέρτες που θα σας αγκαλιάσουν ζεστά και θα σας ξεκουράζουν στο τέλος μια δύσκολης μέρας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε και τη νέα συλλογή με έπιπλα στο Spitishop όπου θα βρείτε οικονομικά κομοδίνα, συρταριέρες και έπιπλα μπουντουάρ σε περίπτωση που επιθυμείτε μια πιο ριζική ανανέωση στο δωμάτιό σας!