Στην επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και στην ανάγκη να διασφαλιστεί η ενότητα στο κόμμα, αναφέρθηκε ο βουλευτής Γιώργος Καραμέρος.

«Αντί να στηρίξουμε ένα νέο άνθρωπο που μίλησε και αντισυστημικά,  περιμένουμε να διαβάσει το κεφάλαιο του Μαρξ;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος μιλώντας στο Κόκκινο, προσθέτοντας ότι και το ποσοστό που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου είναι «μήνυμα ότι χρειάζεται ισορροπία στο κόμμα».

«Είναι δυνατόν να λέμε ότι ο πρόεδρος είναι Τραμπ ή Πέπε Γκρίλο; Αν κάποιος έχει εμμονές, να το δει το πράγμα διαφορετικά», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εξηγώντας ότι έκανε την πρόταση να μην πάει η προεδρική εκλογή σε δεύτερο γύρο «για να μην έχουμε αυτές τις γρατζουνιές», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θέλουμε είναι η πανστρατιά που είδα στο ίδρυμα Κακογιάννης, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ανοιχτής πόλης. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις στην Αθήνα και την Αττική να κερδίσουν στο δεύτερο γύρο και ο Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης», σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος.