Εξέλιξη την οποία κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν μερικές εβδομάδες έχει πάρει η κόντρα του Βίκτορ Οσιμεν με την Νάπολι στην Ιταλία.

Ο Νιγηριανός άσος της Νάπολι και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Serie A δεν διανύει της καλύτερες μέρες του στην Ιταλία με τις δύο πλευρές να έχουν μπει σε «πόλεμο».

Η αρχή του κακού…

Όλα ξεκίνησαν μετά το ματς με την Μπολόνια (0-0) την Κυριακή (24/9) όταν ο Νιγηριανός επιθετικός είχε ένα μικρό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρθία.

Ο Οσιμεν έχασε πέναλτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε, καθώς ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του. Ο ποδοσφαιριστής φάνηκε να ενοχλείται από την αντικατάσταση και διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση, φωνάζοντας στον προπονητή Ρούντι Γκαρσιά πριν φύγει από το γήπεδο. Ο Γάλλος προπονητής, ωστόσο, υποβάθμισε την κατάσταση.

Ο Οσιμεν κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας και αντιλαμβανόμενος το λάθος του, η υπόθεση έμοιαζε να ολοκληρώνεται.

Ωστόσο, ένα προσβλητικό βίντεο στο επίσημο λογαριασμό της ομάδας του ιταλικού νότου στο Tik Tok, το οποίο σατίριζε τον τρόπο που ζήτησε, πήρε και εν τέλει έχασε το κρίσιμο πέναλτι με την Μπολόνια, έριξε λάδι στη φωτιά. Ο πόλεμος μεγάλωσε και ο ατζέντης του Νιγηριανού επιθετικού πήρε θέση δηλώνοντας ότι «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να κινηθεί νομικά» εναντίον του συλλόγου.

Το βίντεο διαγράφηκε από τον λογαριασμό της Νάπολι χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για να μετριάσει τις αντιδράσεις. Ο Ρομπέρετο Καλέντα, μάνατζερ του Βίκτορ Οσιμέν, σημείωσε στην πλατφόρμα X, πρώην Twitter: «Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok δεν είναι αποδεκτό. Ένα βίντεο που κοροϊδεύει τον Βίκτορ αρχικά δημοσιοποιήθηκε και μετά, καθυστερημένα, διαγράφηκε».

«Διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του Βίκτορ».

«Είναι ένα γεγονός που προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον παίκτη», σημειώνει μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του.

Διέγραψε τις φωτογραφίες με την φανέλα της Νάπολι από το Instagram

Πλέον μία νέα εξέλιξη γέννησε νέες απορίες σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στη Νάπολι. Από το Instagram του Νιγηριανού έχουν σβηστεί όλες οι φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας.

Μυστήρια κίνηση από τον Οσιμεν, η οποία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.

Πάντως η υπερασπίστρια του τίτλου δεν περνάει όμορφες μέρες, αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (27/9) την Ουντινέζε σε μία εντός έδρας αναμέτρηση.