Τα παράπονα που έχει από τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε on air η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA πριν από μία εβδομάδα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της.

«Χθες του έστειλα ένα μήνυμα στην σύσκεψη. Χτυπά το τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα «Can I call you back?» και του γράφω «of course» και του εξηγώ «είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το MEGA». Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… Tίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης. Με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», είχε πει.

Η παρουσιάστρια του απηύθυνε κάλεσμα μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να… απαντήσει στις κλήσεις της, ενώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της μετέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα την τελευταία περίοδο και, μάλιστα, δεσμεύτηκε να την καλέσει πίσω.

Απ’ ότι φαίνεται οι κλήσεις παραμένουν… αναπάντητες, με την Ανθή Βούλγαρη να στέλνει το δικό της μήνυμα στους συνεργάτες του κ. Κασσελάκη.

«Εάν δεν θέλει να εμφανιστεί κάπου είναι δικαίωμά του, μη μας έχετε στο περίμενε, πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω», είπε.

H Ανθή Βούλγαρη, τέλος, πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη που θέλει να μιλάει με τον κόσμο. Κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Ενημερωτικά το λέω. Καλημέρα στον κ. Κασσελάκη και την ομάδα του».

Η «έκρηξη» της Ανθής Βούλγαρη