Τα πιάσαμε στα χέρια μας με το που κυκλοφόρησαν στην αγορά και ομολογούμε ότι ενθουσιαστήκαμε κυρίως για την κάμερα και την οθόνη τους όσο και για το σύνολο των χαρακτηριστικών τους. Το realme 11 Pro+ 5G με την κάμερα 200MP OIS SuperZoom κάνει την καθημερινότητα πιο… καλλιτεχνική και ενδιαφέρουσα ενώ με το realme 11 Pro 5G η επικοινωνία γίνεται παιχνιδάκι.

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά αυτά τα δύο κινητά που είναι τα απόλυτα Value For Money της δικής τους κατηγορίας τιμής:

realme 11 Pro + 5G : Το Flagship κινητό 

Για να φωτογραφίζεις τα πάντα

Το realme 11 Pro + 5G έχει μια εξαιρετική κάμερα, την πρώτη στον κόσμο SuperZoom 200MP και με zoom4x στον αισθητήρα του ο οποίος παρεπιπτόντως φέρει την εγγύηση της Samsung. Το οποίο μεταφράζεται σε φωτογραφίες με ιδανική απεικόνιση της στιγμής που πατάμε το click  και υψηλή ανάλυση φωτογραφίας όσο μακριά και αν είμαστε από το σημείο αναφοράς. Ετοιμάσου για άπειρες στιγμές διασκέδασης και πειραματισμούς με τις λειτουργίες που προσφέρει η κάμερα αυτού του κινητού – προσωπικό αγαπημένο το Moon Mode. Και αν το χέρι μας δεν είναι πάντα σταθερό, δεν χρειάζονται ανησυχίες με το realme 11 Pro + 5G. Η τεχνολογία SuperOIS αποτρέπει το κούνημα και εγγυάται καλύτερη απεικόνιση, ώστε να μην τα βλέπουμε μετά όλα θολά.

Ξέχνα τον φορτιστή σπίτι

Μονίμως ανοιχτά δεδομένα, το Instagram και το TikTok να ανοιγοκλείνουν όλη μέρα, chat με τους φίλους, ο φορτιστής δυστυχώς δεν μπορεί να βγει από την τσάντα. Όμως το realme 11 Pro + 5G έχει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5000mAh, συγκεκριμένα μπορεί να υποστηρίξει 29,09 ώρες ομιλίας, 21,46 ώρες συνομιλίας WeChat, 23,36 ώρες ακρόασης μουσικής και 18,86 ώρες παρακολούθησης βίντεο. Πλέον μπορείς να αφήσεις τον φορτιστή στο σπίτι.

Ο πιο κομψός σχεδιασμός

Όποιος είπε ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, δεν έχει δει τον σχεδιασμό της σειράς realme 11. Το design του φέρει αέρα Μιλάνου αφού η θήκη είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της realme Design Studio με τον πρώην σχεδιαστή του οίκου Gucci, Matteo Menotto. Επομένως, το κινητό γίνεται συνέχεια της εμφάνισής μας, αναβαθμίζοντας το στυλ μας. Η εκδοχή Sunrise Beige είναι εμπνευσμένη από την αισθητική της πρωτεύουσας της μόδας και συγκεκριμένα το χρυσό χρώμα που… βάφουν τα κτίρια την ώρα που ο ήλιος ανατέλλει. Επιπλέον, με το δέρμα Lychee Vegan Leather δεν χρειαζόμαστε επιπλέον θήκη, αφού το κινητό μας γίνεται πιο ανθεκτικό ενώ ταυτόχρονα παραμένει καθαρό.

realme 11 Pro 5G: Το VFM smartphone

Πρόκειται για ένα κινητό που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις δυνατότητες που προσφέρει και το design του. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, σε ένα πολύ εξαιρετικό εύρος τιμής.

Οθόνη που κερδίζει τις εντυπώσεις

Ας μην γελιόμαστε, είναι ωραίο να μελετάμε τις φωτογραφίες μας και να τις μεγαλώνουμε παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια. Η κατάλληλη οθόνη του smartphone κρίνεται απαραίτητη και το realme 11 Pro 5G τη διαθέτει. Η πρωτοποριακή, κυρτή του οθόνη συναντάται μόνο σε κινητά ναυαρχίδες, έχει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και έχει βραβευτεί με 2 δύο πιστοποιητικά προστασίας ματιών από την TÜV Rheinland για την άνεση και την ασφάλεια που μας προσφέρει.

Μοναδικά χρώματα

Το realme 11 Pro 5G κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, το Sunrise Beige, το Oasis Green και το Astral Black που του δίνουν αισθητική πολυτέλειας. Τα ιδιαίτερα αυτά χρώματα δεν τα συναντάμε συχνά σε smartphones και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προτερήματά του τού δίνουν το «κάτι παραπάνω» που μας κάνουν να το προτιμάμε. Και εδώ συναντήσαμε το δέρμα Lychee Vegan Leather που κάνει το κινητό ανθεκτικό και να αντιστέκεται στην καθημερινή βρωμιά.

Υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση

Με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, πανίσχυρο επεξεργαστή και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας νιώθουμε ότι η μπαταρία του αντέχει και μαζί του είμαστε πάντα ασφαλείς ότι δεν θα ψάχνουμε με αγωνία για power bank.

ΝFC

NFC σημαίνει «η τεχνολογία που κάνει τη ζωή μας ευκολότερη». Με NFC μπορούμε να ξεχάσουμε το πορτοφόλι μας στο σπίτι αφού μπορούμε να περάσουμε στο realme 11 Pro 5G τις τραπεζικές κάρτες, τα εισιτήρια για τη συναυλία, την κάρτα εισόδου στη δουλειά και άλλα πολλά. Με ένα κινητό, έχουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε.

Το σύνθημά της realme “Dare to Leap” έχει γίνει πράξη με τη σειρά realme 11 Pro Series 5G. Με καινοτομία που συναρπάζει, αυτά τα δύο κινητά κάνουν ήδη αίσθηση και αναμένεται να συνεχίσουν να κερδίζουν τους καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και η ειδική προσφορά που τρέχει μέχρι τις 19 Ιουλίου όπου δίνεται δωρεάν αντικατάσταση οθόνης τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου, θα κάνει ακόμα πιο ελκυστική την αγορά τους.