Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πέντε καταστήματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος δράστης «χτύπησε» σε τουλάχιστον πέντε καταστήματα και έσπασε τις βιτρίνες τους, προκειμένου να μπορέσει να μπει στο εσωτερικό και να αρπάξει το ταμείο των καταστημάτων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, ένας εκ των ιδιοκτητών των καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές, ο δράστης απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο, ενώ και δεύτερος επιχειρηματίας ισχυρίστηκε πως είδε τη βιτρίνα του καταστήματός του σπασμένη και τα χρήματα από το ταμείο να λείπουν.

Οι επιχειρηματίες αναφέρουν πως τα ποσά που αφαιρέθηκαν δεν ήταν μεγάλα, ωστόσο προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, ο δράστης έσπασε τη τζαμαρία και στη συνέχεια μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος κρατώντας το κράνος στο χέρι του.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ταμείο, άνοιξε το συρτάρι και απέσπασε το χρηματικό ποσό που περιείχε, ενώ παράλληλα φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας το κράνος του.

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και η σύλληψη του δράστη, καθώς ο ίδιος έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ ερευνάται εάν είχε συνεργό που τον βοήθησε στη διάρρηξη.