Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ηλικία 87 ετών, ενώ από τα τέλη Ιουλίου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου είχε εισαχθεί με κοροναϊό, εξαιτίας του οποίου επιβαρύνθηκαν σημαντικά τα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ηθοποιός άφησε πίσω του τις ταινίες, τις σπουδαίες ερμηνείες του και τους εμβληματικούς ρόλους του, που θα θυμόμαστε και θα μνημονεύουμε για πάντα.

Γεννήθηκε σαν σήμερα, 29 Μαΐου του 1935 και η Φίνος Φιλμ προχώρησε σε μία δημοσίευση – αφιέρωμα στα social media.

«Ανήσυχο πνεύμα, με βαθιά καλλιέργεια και πληθωρική προσωπικότητα, ο Κώστας Καζάκος ήταν ένας από τους «μεγάλους» της γενιάς του. Ηθοποιός, δάσκαλος, σκηνοθέτης, μεταφραστής, πατέρας και παππούς, δεν έκανε εκπτώσεις στην αλήθεια της τέχνης του, δηλώνοντας πιστά «παρών» μέχρι το τέλος.

Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1935 και «έφυγε» τον περασμένο Σεπτέμβρη στα 87 του χρόνια. Τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Η Λεωφόρος του Μίσους», «Κοντσέρτο για Πολυβόλα», «Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα», «Εν Ονόματι του Νόμου» και «Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω»», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ