Σε ηλικία 83 ετών, έπειτα από μάχη με μακρά ασθένεια, «έφυγε» η Τίνα Τέρνερ, σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τα social media από το βράδυ της Τετάρτης (24/5) έχουν πλημμυρίσει με αναρτήσεις αφιερωμένες στη «βασίλισσα» του Rock’n Roll από τους συναδέλφους της, που την αποχαιρετούν και εκφράζουν την αγάπη τους.

Ο Μικ Τζάγκερ, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θέλησε να της πει «αντίο» και να εκφράσει τη δική του λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που του προσέφερε η διάσημη τραγουδίστρια.

Σε ανάρτησή του μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της ίδιας αλλά και κοινά τους στιγμιότυπα και στη λεζάντα έγραψε:

«Είμαι τόσο θλιμμένος από τον θάνατο της υπέροχης φίλης μου Τίνα Τέρνερ. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδίστρια. Ήταν εμπνευσμένη, ζεστή, αστεία και γενναιόδωρη. Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Η ανάρτησή του

Το «αντίο» του Eros Ramazzotti

Ο Eros Ramazzotti θέλησε επίσης να πει το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου μιας από τις μεγαλύτερες γυναίκες καλλιτέχνες όλων των εποχών, μιας σπουδαίας γυναίκας, ενός παγκόσμιου ειδώλου. Η Τίνα υπήρξε σύμβολο για όλους μας σε κάθε μορφή, καλλιτεχνική και ανθρώπινη. Χάνουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Αντίο Τίνα, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων».