Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αρχίζουν να χρησιμοποιούν προϊόντα αντιγήρανσης γύρω στα 30 τους, πριν αρχίσουν να βλέπουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Αν και η γήρανση είναι μη αναστρέψιμη, εαν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αντιγηραντικά προϊόντα πριν εμφανιστούν αυτά τα σημάδια, έχετε την ευκαιρία να καθυστερήσετε τη γήρανση για κάποιο χρονικό διάστημα. Ας δούμε όμως, ποια είναι τα κυριότερα οφέλη από τη χρήση των αντιγηραντικών κρεμών:

  1. Φαίνεστε νεότερες

Όταν εφαρμόζετε προϊόντα αντιγήρανσης καθημερινά, θα φαίνεστε πολύ νεότερες από τις άλλες γυναίκες στην ηλικία σας, που δεν χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες. Με τη χρήση αυτών των προϊόντων, η αλλαγή στο δέρμα σας θα είναι σταδιακή. Θα παρατηρήσετε μικρές βελτιώσεις τις πρώτες εβδομάδες/μήνες χρήσης τους, και κάποια μέρα, το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό από ότι την προηγούμενη δεκαετία!

  1. Μειώνονται οι ρυτίδες σας

Ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζετε όταν μεγαλώνετε είναι οι ρυτίδες που προστίθενται καθημερινά. Για να βελτιώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων σας, εφαρμόστε οπωσδήποτε την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου δύο φορές την ημέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ. Το αντιγηραντικό προϊόν, επικεντρώνεται στην ενίσχυση των κυττάρων σας για καλύτερη και ταχύτερη αναδόμηση τους.

Οι ειδικοί, συστήνουν την αντιγηραντική κρέμα προσώπου Triple Lipid Restore 2:4:2 της SkinCeuticals, γιατί:

  • Επαναφέρει τα απαραίτητα λιπίδια στο δέρμα λιπίδια (ceramides, φυσική χοληστερόλη, λιπαρά οξέα).
  • Βελτιώνει την πυκνότητα και την υφή ενώ μειώνει την εμφάνιση πόρων.
  • Χαρίζει ομοιόμορφη όψη και επαναφέρει τη λάμψη.
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε 24 ώρες

Μην ξεχνάτε, πρώτα να καθαρίζετε το πρόσωπό σας και μετά ν’ απλώνετε την κρέμα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και θα επιτρέψετε στις κρέμες προσώπου να λειτουργήσει ενώ εργάζεστε ή κοιμάστε.

Ειδικά για την περιοχή των ματιών, προτείνεται η κρέμα ματιών A.G.E. Eye Complex της SkinCeuticals, γιατί:

  • Μειώνει τις ρυτίδες στα μάτια και το «πόδι της χήνας».
  • Βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών ρυτίδων.
  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους και εξαλείφει το πρήξιμο και τις σακούλες.
  • Δίνει λάμψη στο κουρασμένο βλέμμα.
  1. Μειώνεται το ξεφλούδισμα και ο κνησμός στο δέρμα σας

Το ξεφλούδισμα ή ο κνησμός στο δέρμα σας, είναι αποτέλεσμα της ξηρότητας. Προσθέτοντας αντιγηραντική κρέμα στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα  παρέχετε περισσότερη υγρασία στο δέρμα σας και θα καταπολεμήσετε την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και τον κνησμό.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα προσώπου A.G.E. Interrupter της SkinCeuticals γιατί:

  • Προλαμβάνει την καταστροφή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Αποκαθιστά την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα.
  • Προστατεύει το φυσικό φραγμό του δέρματος καταπραΰνοντας τις επιπτώσεις του ξηρού δέρματος.
  1. Γλιτώνετε από αισθητικές επεμβάσεις στο μέλλον

Όταν ξεκινήσετε από νωρίς τη χρήση αντιγηραντικών προϊόντων μέρα και νύχτα, θα κερδίσετε όλα τα πλεονεκτήματα που αυτά προσφέρουν. Επιπλέον, μεγαλώνοντας, δεν θ’ αντιμετωπίσετε δερματικά προβλήματα και δε θα χρειαστεί να υποβληθείτε σε αισθητικές επεμβάσεις.

  1. Αυξάνετε η αυτοπεποίθησή σας

Όλες οι γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεγαλώνουν και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Ένας από τους λόγους που επιλέγετε τη χρήση προϊόντων αντιγήρανσης είναι ότι θέλετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση, και οι αντιγηραντικές κρέμες σας βοηθούν να το πετύχετε.

Αν θέλετε να ωφελήσετε στο μέγιστο το δέρμα του προσώπου σας και να ‘’παγώσετε το χρόνο’’, οι αντιγηραντικές κρέμες της SkinCeuticals είναι η επιλογή σας!