Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου επέλεξαν να κάνουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου.

Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της, σημειώνοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 19,3%.

Στην κορυφή το «Σπίτι με το MEGA»

Την πρώτη θέση κατέκτησε το «Σπίτι με το MEGA» και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,3%.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου. Οι δύο τραγουδίστριες ένωσαν τις φωνές τους επί σκηνής και μας ταξίδεψαν μελωδικά χαρίζοντας μας δυνατές μουσικές στιγμές.

Η βραδιά ξεκίνησε σε κλίμα κατάνυξης με τη Γλυκερία να ερμηνεύει με την εξαιρετική της φωνή «Τα πρώτα λόγια του Χριστού» και με τη συνοδεία του Βασίλη Σαλέα στο κλαρίνο.

Ο Βασίλης Σαλέας σε μια συγκινητική μουσική στιγμή στα «Πέτρινα χρόνια» από την ταινία του Παντελή Βούλγαρη.

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, αμέσως μετά την Ανάσταση, ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες.

«Πάμε μαζί από την αρχή» με τη φωνή των δυο αγαπημένων ερμηνευτριών.

Δίπλα τους βρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής που απογείωσαν το κέφι: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής.

Στη βραδιά συμμετείχε ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου στο τραγούδι «Το πρώτο σου φιλί».

Η βραδιά είχε και άρωμα Πόντου. Ο Αλέξης Παρχαρίδης ερμήνευσε μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου το παραδοσιακό «Σαράντα μήλα κόκκινα».

Ο Νίκος Ζωιδάκης ξεσηκώνει το τηλεοπτικό κοινό με τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Σαν είχε άλλον στην καρδιά».

Εκλεκτοί καλεσμένοι πήραν μέρος στη μεγάλη γιορτή: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA «Μεγάλη Εικόνα» Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.