Εσείς ολοκληρώσατε τα ψώνια για το βαφτιστήρι σας; Για τους Αναστάσηδες και τις Αναστασίες; Τις Ζωές και – λίγο αργότερα – τους Γιώργους; Αν όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ο χρόνος είναι με το μέρος σας, και το ίδιο ισχύει και για το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Φέτος το Πάσχα, το go4more φρόντισε για ακόμη μια φορά να εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές στο εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών της, ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα δώρα γεμάτα αγάπη, χωρίς να ξεφύγουμε από το πασχαλινό budget.

Μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, ευκαιρίες επιβράβευσης μας περιμένουν σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που είναι κάτι παραπάνω από ικανές να καλύψουν όλες τις γιορτινές μας ανάγκες.

Για παράδειγμα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr θα βρούμε λαμπάδες και μια τεράστια ποικιλία από παιχνίδια για τα βαφτιστήρια μας και θα κερδίσουμε το 10% της αξίας των αγορών μας σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 5% της αξίας τους με χρήση χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας της Εθνικής Τράπεζας. Πόντους που στη συνέχεια μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε όποια συνεργαζόμενη επιχείρηση επιθυμούμε.

Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά μας θα τα προμηθευτούμε από τα καταστήματα Era, όπου θα συναντήσουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, όπως ξηρούς καρπούς και χειροποίητες μαρμελάδες. Θα ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή μας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής και θα επωφεληθούμε με κέρδος στο 10% της αξίας της.

Το μακιγιάζ των γιορτών – αλλά και τα πιο όμορφα δώρα – θα τα βρούμε στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr. Επιλέγοντας για τις αγορές μας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελούμαστε με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σε go4more πόντους, ενώ αν προτιμήσουμε μια χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής, 5% επί της αξίας τους.

Οι αποδράσεις στη φύση είναι επιβεβλημένες τις ημέρες των γιορτών, και το ίδιο ισχύει και για την προστασία των ματιών μας από τις πρώτες δυνατές λιακάδες. Στα οπτικά mati mati θα συναντήσουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων, που θα μας αποζημιώσουν επίσης με go4more πόντους ίσους με το 10% της αξίας τους αν χρησιμοποιήσουμε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας ή με το 5% για χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Μιας και μιλήσαμε για αποδράσεις στη φύση, ας δούμε λίγο και τα logistics: οι πασχαλινές εκδρομές συνήθως μεταφράζονται σε κάμποση οδήγηση, και οδήγηση σημαίνει καύσιμα. Θα γεμίσουμε σε κάποιο από τα πρατήρια της ελίν – που επίσης συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής. Έτσι, κάθε φορά που βάζουμε καύσιμα κίνησης αξίας 30 έως 200€ από 10 έως 17 Απριλίου, πληρώνουμε με την πιστωτική κάρτα της Εθνικής και κερδίζουμε το 6% της αξίας τους σε go4more πόντους – ή το 3%, αν προτιμήσουμε χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Κι αν το αυτοκίνητό μας είναι για service ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εκδρομής; Ό,τι και αν ψάχνουμε, από 4×4, μέχρι ηλεκτροκίνητο κι από διθέσιο μέχρι οικογενειακό, θα το βρούμε στη μεγάλη ποικιλία ενοικιαζόμενων οχημάτων της Avis και της Budget, σε κάποιο από τους σταθμούς τους σε όλη την Ελλάδα. Για άλλη μια φορά, θα ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή μας με κάρτα της Εθνικής και θα κερδίσουμε το 15% της αξίας του σε go4more πόντους.

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε μας πασχαλινή επιλογή μπορεί να μας δώσει πόντους που θα παρατείνουν τη χαρά των ημερών για αρκετό καιρό ακόμη. Το μόνο που μένει, είναι να οργανωθούμε για να προλάβουμε όλες τις αναγκαίες αγορές και να απολαύσουμε ξένοιαστα τις ημέρες των αργιών με τους δικούς μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr.