Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα δύο περιστατικά σε Βούλα και Αργυρούπολη που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης με την αστυνομία να ερευνά για τον εάν πρόκειται για συμπλοκή συμμοριών ή πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά.

Οι Αρχές ερευνούν ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στη Βούλα και ένα δεύτερο επεισόδιο με μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη.

Ο 19χρονος, πάντως, στην πρώτη του κατάθεση υποστήριξε ότι έκανε τζόκινγκ στη Βούλα όταν αντιλήφθηκε άγνωστο άτομο να πυροβολεί προς το μέρος του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αναζητούν ένα μαύρο όχημα μάρκας Smart, το οποίο φαίνεται να έχει σχέση με το περιστατικό της Βούλας.

Την ίδια ώρα, αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας και για τα δύο περιστατικά, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν μεταφερθεί οι 5 κάλυκες των 9mm που βρέθηκαν στο σημείο των πυροβολισμών στη Βούλα.

Οι Αρχές πάντως εξετάζουν και τουλάχιστον μία μαρτυρία, που κάνει λόγο για συμπλοκή ομάδας περίπου 10 ατόμων στη Βούλα, στο σημείο δηλαδή που τραυματίστηκε ο 19χρονος.

Σε ό,τι αφορά τα μαχαιρώματα -κατά δήλωση των δύο 27χρονων το περιστατικό έγινε στην Αργυρούπολη-, με τους δύο νεαρούς να υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση με κίνητρο τη ληστεία από αγνώστους και ότι κατέφυγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.