Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Δημάρχου Θερμαϊκού, ο οποίος έκανε γνωστό πως ο Βασίλης Καρράς θα τον ενισχύσει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος» ανήκει στον Γιώργο Τσασμαλή, που ήταν και αυτός που έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας και μια φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά.

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα».

Η διάψευση

Η κόρη του τραγουδιστή επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα.

Δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».