Ο Τζέρεμι Ρένερ πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες, μετά από το πολύ σοβαρό ατύχημα που έπαθε με εκχιονιστικό μηχάνημα και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά και ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα βρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Rennervations», στις 11 Απριλίου, στο Regency Village Theatre του Λος Άντζελες.

Η μίνι σειρά ταξιδεύει τον ηθοποιό σε όλο τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει στην επανασχεδίαση οχημάτων που έχουν αποσυρθεί ώστε να χρησιμοποιηθούν από διάφορες κοινότητες.

Τι έχει δηλώσει ο ηθοποιός για τη σειρά

«Βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι εδώ και πολλά χρόνια και ξεκίνησα στην κοινότητά μου κατασκευάζοντας οχήματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε δήλωσή του. «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου και αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ανάρρωσή μου».

Με την βοήθεια διάσημων φίλων του όπως της Βανέσα Χάντγκενς (Vanessa Hudgens), του Άντονι Μακί (Anthony Mackie), του Ρόρι Μίλικιν (Rory Millikin) και του Σεμπαστιάν Γιάτρα (Sebastián Yatra) μετέτρεψαν ένα τουριστικό λεωφορείο σε στούντιο ηχογράφησης ή κάποιο άλλο σε φορητή μονάδα παροχής πόσιμου νερού. Η σειρά μεταφέρει τον Ρένερ από την πατρίδα του, το Ρίνο της Νεβάδα, στο Σικάγο του Ιλινόις, στο Κάβο Σαν Λούκας του Μεξικού και στο Ρατζαστάν της Ινδίας.