Το 2019 η Εθνική Τράπεζα διέθεσε πρώτη τη δυνατότητα digital onboarding για ιδιώτες πελάτες και δυο χρόνια αργότερα για νομικά πρόσωπα. Τώρα, η Τράπεζα διευρύνει περαιτέρω τις κατηγορίες πελατών στις οποίες απευθύνεται αυτή η επιλογή, καλύπτοντας και τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιοκτητών ατομικών επιχειρήσεων – δηλαδή, εκείνων ακριβώς των ανθρώπων που ενδέχεται να δυσκολεύονται περισσότερο να βρουν τον χρόνο που απαιτείται για να επισκεφθούν κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δεν θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι και στην περίπτωση της διαδικασίας digital onboarding, που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου online, η Εθνική Τράπεζα απέδειξε τη σταθερή της δέσμευση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εξέλιξη και την καινοτομία.

Έτσι, όχι απλώς δημιούργησε μια διαδικασία που διενεργείται εξολοκλήρου μέσω smartphone, με απλά βήματα, αλλά και ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη μέσω ζωντανής βιντεοκλήσης με εκπρόσωπο και με ψηφιακή υπογραφή των συμβατικών εγγράφων.

Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομείτε χρόνο και εξασφαλίζετε την ευκολία και την ευελιξία που αναζητά κάθε επιχειρηματίας, ενώ απολαμβάνετε μέσω του κινητού σας τα ίδια ακριβώς προνόμια και υπηρεσίες που θα σας παρέχονταν αν ανοίγατε τον πρώτο σας λογαριασμό όψεως σε κάποιο κατάστημα. Με την υπηρεσία digital onboarding για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες μπορείτε να ανοίξετε τον πρώτο σας λογαριασμό όψεως, να εκδώσετε χρεωστική κάρτα Business Mastercard, αλλά και κωδικούς για είσοδο στις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Επιλογές για όλους

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο είδη λογαριασμών όψεως, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τον λογαριασμό Business Basic, εξασφαλίζετε τη δωρεάν πληρωμή τριών λογαριασμών κοινής ωφέλειας ανά μήνα μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής, δυνατότητα έκδοσης μπλοκ επιταγών με 10 δωρεάν επιταγές ανά έτος, έκδοση και χορήγηση της Debit Mastercard Business με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα, προβολή της κίνησης του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων, εύκολες και γρήγορες πληρωμές μισθοδοσίας και προβολή statements online.

Από την άλλη, σε περίπτωση που προτιμήσετε τον λογαριασμό όψεως Business Prestige, απολαμβάνετε ξεχωριστά προνόμια και ειδικές εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, επωφελείστε από 50% έκπτωση στις εισερχόμενες μεταφορές εμβασμάτων εντός Ελλάδας για 100 μεταφορές, στέλνετε δωρεάν τα πρώτα 100 εξερχόμενα εμβάσματα ανά ημερολογιακό έτος, πραγματοποιείτε δωρεάν πληρωμές μισθοδοσίας, δωρεάν πληρωμή λογαριασμών μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής, επωφελείσθε από προνομιακό επιτόκιο και απόδοση ακόμη και από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε, έχετε τη δυνατότητα έκδοσης μπλοκ επιταγών με δωρεάν 100 επιταγές ανά έτος, έκδοσης και χορήγησης της Debit Mastercard Business χωρίς ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα, προβολής της κίνησης του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων και προβολής statements online.

Με λίγα λόγια, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone, την εφαρμογή NBG Mobile Banking, την ολοκλήρωση μιας σύντομης διαδικασίας με απλά βήματα και είστε έτοιμοι για συναλλαγές.

Ανακαλύψτε το Digital Onboarding για ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις της Εθνικής Τράπεζας.  Δείτε το video.