«Αδειάζει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη, μετά την πρωτοφανή του ανάρτηση, με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς.

Κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του και ουσιαστικά δείχνουν στον βουλευτή  την πόρτα της εξόδου.

«Προφανώς έχει συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»

Αναλυτικά, αναφέρεται:

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.
»» Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

 Γιατί αδειάζει ξανά τον Πολάκη η Κουμουνδούρου

 Οι αντοχές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Παύλο Πολάκη φαίνεται πως εξαντλούνται καθώς ο πρώην υπουργός, όπως όλα δείχνουν επιχειρεί να σύρει το κόμμα του προεκλογικά στα δικά του μέτρα.

Της άτυπης ανακοίνωσης της Κουμουνδούρου, προηγήθηκε η ανάρτηση του κ. Πολάκη, στην οποία έκανε λόγο για «βαθύ κράτος», στοχοποιώντας δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας.

«Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!», έγραψε σε απειλητικό ύφος ο κ. Πολάκης, παραθέτοντας ονόματα με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά», και φωτογραφίες 15 δημοσιογράφων.

Παράλληλα, ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά όταν (και αν) ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και μιλάει για λίστες Πέτσα με το σύνθημα «τα λεφτά πίσω».

Δείτε την ανάρτηση