Ερχονται εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού των δύο αδερφών στα Πετράλωνα, από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα απορρίπτονται πλέον όλα τα αιτήματα ακύρωσης από τους κατηγορούμενους και όλες οι ενστάσεις, ενώ υιοθετήθηκε η πρόταση του εισαγγελέα που είχε δικαιώσει δύο φορές τα αδέρφια και τα όσα καταγγέλλουν.

Έτσι, παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 άτομα, ανάμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών, καθώς και 8 ακόμα άτομα που φαίνεται να κακοποίησαν σεξουαλικά τα δύο παιδιά. Μάλιστα, ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται και τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι η σύντροφος του πατέρα.

Οι 10 κατηγορούνται για βιασμό των παιδιών, ασέλγεια αλλά και πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών.

Σημειώνεται πως τα παιδιά έχουν καταγγείλει εδώ και καιρό τους γονείς τους, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη βοήθεια ενός συγγραφέα που είχε προσφερθεί να βοηθήσει το μικρό αγόρι.

Σήμερα ο 17χρονος και η 22χρονη αδερφή του βρίσκονται ασφαλείς μακριά από την οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια είχαν καταθέσει μήνυση όπου ανέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όσα βίωσαν στα χέρια των μελών της ίδιας τους της οικογένειας, αλλά και στην αδιαφορία και τη συγκάλυψη της μητέρας τους.

Το περιεχόμενο της μήνυσης

«Ο πρώτος από εμάς, από την ηλικία των 7 χρόνων έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο “πατέρας” μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά, προκειμένου να προβούν σε κάθε είδους κακοποίηση σεξουαλική και βιασμούς» αναφέρει το αγόρι από την πλευρά του.

«Η δεύτερη από εμάς (όπως και τα δύο ανήλικα αδέρφια μου) περισσότερο από μια εξαετία, από την ηλικία τουλάχιστον των 9 ετών, κακοποιούμουν σεξουαλικά από τον πατέρα μας και μία σειρά άλλων ατόμων και δεχόμασταν σχεδόν καθημερινά κάθε είδους ασέλγεια. Η μητέρα μας, δεν έπραξε τίποτα, ούτε πριν που διατείνεται ότι δεν είχε καταλάβει κάτι, ούτε μετά που αποδεδειγμένα έμαθε, καταρχάς, τι είχε υποστεί ο πρώτος από εμάς και μετά και τα τρία της παιδιά» υπογράμμισε η κόρη του ζευγαριού, τονίζοντας: «Ή μάλλον αντίθετα, το μόνο που έπραξε ήταν να βάλει στο στόχαστρο και πάλι τον πρώτο από εμάς, ειδικά όταν κατέθετε στις Αρχές, ώστε να απειληθεί, να νιώσει φόβο και πάλι και να μην καταθέσει τίποτα άλλο που θα έφερνε στο προσκήνιο τις δικές της ευθύνες».