Θύμα άλλων blogger στο Youtube όπου δραστηριοποιείται και ο ίδιος δηλώνει ότι έπεσε ο 42χρονος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη για την αποστολή των απειλητικών email στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον υπερασπιστή του, ο 42χρονος δηλώνει μπλόγκερ και αποδίδει την παραπάνω ενέργεια σε κόντρα με άλλους YouTubers.

Μάλιστα ο συλληφθείς υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι άλλοι youtubers τον έθεσαν στο στόχαστρο για να ενοχοποιηθεί.

Ο 42χρονος διατηρεί 5 κανάλια στο youtube όπου εμφανίζεται ο ίδιος.

Μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε κάνει μια ανάρτηση ένα βίντεο στο όποιο είχε ένα κείμενο στα ελληνικά και στα ρώσικα αναφέροντας ότι είχε πέσει θύμα από απατεώνες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν τη φωτογραφία και τα στοιχεία.

Μάλιστα όπως ανέφερε είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού ενώ όλα αυτά, όπως έλεγε τα γνωρίζει η αστυνομία.

Συγκεκριμένα έγραφε τα εξής: 

Συγγνώμη για την ελληνική μου γλώσσα. Ζω στην Ελλάδα για 4 χρόνια. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους στο Facebook για απατεώνες στο Διαδίκτυο που μου επιτίθενται με πολλούς τρόπους. Οι απατεώνες γράφουν ψέματα και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας το όνομά μου, τη διεύθυνση, τις φωτογραφίες μου, γράφουν πολύ άσχημα λόγια για μένα σε διαφορετικούς Έλληνες και υπηρεσίες. Η ελληνική αστυνομία γνωρίζει τα πάντα. Ειλικρινά ζω στην Ελλάδα, ακολουθώ τους νόμους στην Ελλάδα και δεν κάνω τίποτα κακό. Οι απατεώνες με διώκουν όχι μόνο στο Διαδίκτυο αλλά και στην πραγματική ζωή. Έγραψαν σε διαφορετικούς ανθρώπους στην Ελλάδα ψάχνοντας να βρουν ποιος θα μπορούσε να με χτυπήσει και έχουν βρει. Στις 22 Σεπτεμβρίου, κάποιοι άγνωστοι νέοι με χτύπησαν ενώ περπατούσα στην Περαία. Το ασθενοφόρο με πήγε στο νοσοκομείο. ΖΗΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ή να με βοηθήσει, παρακαλώ γράψτε μου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι να δουν την έκκλησή μου και να μην πιστεύουν τους απατεώνες. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αφέθηκε ελεύθερος

Ο 42χρονος το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ’  εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ’ εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

Ακολούθως, ο 42χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ το Δικαστήριο ήρε την κράτησή του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος, προανακριτικά, αρνήθηκε ότι υπήρξε ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του προέβησαν στην αποστολή των μηνυμάτων.