Από τον Απρίλιο και μετά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά από εβδομάδες φημών που έκαναν λόγο για προκήρυξη εκλογών μέσα στον Μάρτιο ή και νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, οπότε αναζητά την κατάλληλη ημερομηνία από το Απρίλιο και μετά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις προβλέψεις από τον αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη, η καταλληλότερη περίοδος για εκλογές είναι μέσα στον Μάρτιο, ή στις πρώτες 15 ημέρες του Απριλίου.

Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», όπου βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρα μας.

Αστρολογία και εκλογές

«Από το τέλος Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου και σε εμάς και στην Τουρκία θα γίνουν εκλογές» είπε ο κ. Λεφάκης και συμπλήρωσε πως «ο Μητσοτάκης είτε τις κάνει στο τέλος Μαΐου, είτε τις κάνει τον Ιούνιο και εδώ θα παρατηρήσουμε μια αλλαγή της σύνδεσης».

«Όπως είπα θα μπει νέο υλικό στο κοινοβούλιο» συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα «δεν θα έχει την δύναμη που είχε το 2019, αλλά πάλι θα παρατηρηθεί μια δεξιόστροφη προτίμηση, όπως είδαμε το 2022 να γίνεται και στην Ιταλία και στο Ισραήλ».

Ακόμα, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εκλογών είπε πως «δείχνει να υπάρχει μια άλλου είδους σύνδεση συμμαχίας πολιτικής», ενώ εξήγησε πως βλέπει μια -κατά κάποιο τρόπο- συνεργασία, σαν αυτή του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η αυτοδυναμία θα κριθεί ανάλογα με την ημερομηνία που θα ανακοινώσουν επίσημα τις εκλογές» είπε σε άλλο σημείο.

Σε ερώτηση ποια θα ήταν η καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών, βάσει της αστρολογίας ο κ. Λεφάκης είπε πως «τον Μητσοτάκη τον ευνοεί ο Μάρτιος».

«Αστρολογικά είναι καλύτερο το διάστημα του Μαρτίου και το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου» συμπλήρωσε.

Τσίπρας και Ανδρουλάκης

Αναφορικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λεφάκης προέβλεψε ότι «δεν θα είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο έτος».

Τέλος, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκη, ο γνωστός αστρολόγος είπε πως «θα έχει σχετικές δυσκολίες την περίοδο της άνοιξης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από