Με την ηλεκτροκίνηση να αναδεικνύεται ως η πλέον βιώσιμη λύση για τις μετακινήσεις του μέλλοντος, όλο και περισσότεροι οδηγοί αναζητούν τρόπους να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση. Στο παρελθόν, μεγαλύτερο εμπόδιο στεκόταν η απουσία ενός επαρκούς δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς επίσης και ο χρόνος που απαιτούνταν για το «γέμισμα» on the road. Τα τελευταία χρόνια, η εικόνα αυτή άλλαξε ριζικά, χάρη στο ευρύτατο δίκτυο incharge που δημιούργησε η nrg, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης από άκρη σ’ άκρη της χώρας.

Ηλεκτρικά ταξίδια σε όλη τη χώρα

Με την εγκατάσταση 57 ταχυφορτιστών σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, η nrg κάνει πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, καλύπτοντας τις περισσότερες πιθανές διαδρομές εντός της ελληνικής επικράτειας. Ταυτόχρονα, έχοντας επενδύσει σε ταχυφορτιστές προηγμένης τεχνολογίας, δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να φορτίσουν το όχημά τους έως και στο 80% της δυναμικής του μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, για να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα με άνεση, ευκολία και ασφάλεια.

Συνολικά, το πανελλαδικό δίκτυο incharge περιλαμβάνει περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία, ενώ συνεχίζει να επεκτείνεται διαρκώς. Η nrg παρακολουθεί στενά τις ανάγκες των οδηγών, όπως προκύπτουν στο πλαίσιο του δικτύου και προχωρά σε διαρκείς αναβαθμίσεις της δυναμικότητας των φορτιστών αναλόγως με τη ζήτηση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΣΕΑ της Αταλάντης.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυό της και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, για να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο ευρεία γκάμα λύσεων για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, που να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας των οδηγών.

Στόχος της nrg, με γνώμονα την ταχεία ανάπτυξη του δικτύου, είναι μέχρι το τέλος του 2022 να έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 1.000 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας ακόμη πιο άνετες μετακινήσεις.

Ηλεκτροκίνηση σε εφαρμογή

Ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι οδηγοί ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων, ιδίως όταν προγραμματίζουν μια μεγάλη διαδρομή, είναι η εύχρηστη εφαρμογή incharge που τους επιτρέπει να σχεδιάσουν εύκολα, γρήγορα και απλά τις αναγκαίες φορτίσεις.

Συγκεκριμένα, εγκαθιστώντας το app στο smartphone ή το tablet τους, αλλά και με μια επίσκεψη στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι οδηγοί μπορούν να βρουν ένα σημείο φόρτισης που τους εξυπηρετεί, να επιλέξουν το είδος φόρτισης που επιθυμούν, να παρακολουθήσουν την πορεία της φόρτισής τους, να δουν το ιστορικό των φορτίσεών τους, να ολοκληρώσουν την πληρωμή τους και – κυρίως – να εξυπηρετηθούν άμεσα 24/7.

Με λίγα λόγια, μπορούν να μετακινηθούν εύκολα και απλά οπουδήποτε επιθυμούν εντός της ελληνικής επικράτειας, γνωρίζοντας ακριβώς πού και πότε θα καλύψουν τις ανάγκες τους, πριν καν ξεκινήσουν.

Στο πλευρό των επιχειρήσεων

Οι εταιρικοί πελάτες nrg απολαμβάνουν και ένα πλήθος από προνόμια, σε περίπτωση που επιλέξουν να εγκαταστήσουν φορτιστές στον χώρο τους.

Πέρα από την κάλυψη των πιθανών δικών τους αναγκών, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία μέσω του προγράμματος incharge BUSINESS να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους, προσφέροντας τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων ως μια επιπλέον υπηρεσία για τους πελάτες τους.

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την παροχή και την εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg είναι σε κάθε βήμα στο πλευρό των επιχειρηματιών, φροντίζοντας για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους.

Μεταξύ άλλων, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις αυτοψία εγκατάστασης, προμήθεια σταθμών φόρτισης, υπηρεσίες Operation & Maintenance και προβολή στο δίκτυο incharge, θέτοντάς τες στον – κυριολεκτικό και μεταφορικό – χάρτη των οδηγών ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων.

Μέσα από αυτού του είδους την ολιστική προσέγγιση, τις διαρκείς της επενδύσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και εντός του αστικού ιστού, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η nrg αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στο στόχο της διάδοσης της ηλεκτροκίνησης. Παράλληλα, συνεχίζει να συνάπτει σημαντικές συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα και άλλα σημεία, προσφέροντας στους οδηγούς ακόμη περισσότερες επιλογές στην καθημερινότητά τους.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.