Θύμα χάκερ έπεσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ όπως η ίδια ενημέρωσε της πήραν και χρήματα.
«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οπως αναφέρει, «ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».
- Συγκλονιστική αποκάλυψη Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Ιράν: Εικόνες σοκ με σορούς διαδηλωτών σε μαύρες σακούλες – Με το χέρι στη σκανδάλη οι ΗΠΑ, ο χάρτης της εξέγερσης
- Πάτρα: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο «μικροσκόπιο» social media και κινητό, τι αναφέρουν μάρτυρες
