Δήλωση του Γιάννη Σμαραγδή σε τηλεοπτική εκπομπή έγινε το απόγευμα της Κυριακής πρώτο θέμα στο διαδίκτυο καθώς όλοι απόρησαν με τον τρόπο που απάντησε ο σπουδαίος σκηνοθέτης για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Σμαραγδής ρωτήθηκε για τον σεναριογράφο και ηθοποιό, που έχει σημειώσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, και η απάντησή σου ξένισε το κοινό.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε «Δεν τον γνωρίζω», ωστόσο όπως διευκρινίζει ο ίδιος δεν αναφερόταν γενικά στο πρόσωπο του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά στην κινηματογραφική του πορεία.

Δείγμα του ήθους και του αισθήματος δικαίου που διακρίνει τον Γιάννη Σμαραγδή η διευκρίνισή του στο in.gr για τη συγκεκριμένη δήλωση.

«Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη όπου είπα ότι δεν τον γνωρίζω εννοώντας ως δημιουργό στον κινηματογράφο. Εννοείται ότι γνωρίζω πολύ καλά τα εξαιρετικά έργα του στην τηλεόραση με το θαυμαστό «πλάγιο» χιούμορ του, όπως γνωρίζω και εκτιμώ ιδιαιτέρως την θαρραλέα στάση του στα κοινωνικά ζητήματα» ανέφερε ο ίδιος σε συνομιλία με το σάιτ.