Για τη μάχη που δίνει ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης, μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι δεν παραδόθηκε αμέσως στην αστυνομία επειδή φοβόταν αντίποινα από την οικογένεια του 36χρονου, ο κ. Κούγιας τόνισε πως «δεν γνωρίζω την προσωπικότητα της 38χρονης και τι συναισθήματα είχε».

«Του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν»

Μάλιστα, σχετικά με τα όσα αναφέρει η υπεράσπισή της ότι χρησιμοποίησε απορρυπαντικό, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «έχει χαθεί το μισό πρόσωπο του 36χρονου, αν ήταν λίγο παρακάτω και είχε φτάσει το οξύ στην καρωτίδα, αυτός ο άνθρωπος θα είχε πεθάνει. Έχει κάνει μόνο για το μάτι δέκα εγχειρίσεις μέχρι στιγμής και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Αν κερδίσει κάτι, θα είναι μέρος της οράσεώς του».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως «αφού παρήγγειλε το οξύ η 38χρονη πέντε ημέρες πριν, το χρησιμοποίησε σε έναν άνθρωπο την ώρα που κοιμόταν. Το αγόρασε και το παρέλαβε στο ονοματεπώνυμο ‘Γεώργιος Σταυρακάκης’. Το παρήγγειλε πριν τις 19 του μήνα, το παρέλαβε 21 και στις 22 Οκτωβρίου το χρησιμοποίησε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: