Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, με τις Αρχές πλέον να έχουν διευρύνει τις έρευνες ακόμη και για οργανωμένο κύκλωμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της ανήλικης, το οποίο και εκτελέστηκε με την 38χρονη να οδηγείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Νωρίτερα είχε αποφασιστεί η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει άπαντες, με τις αντιδράσεις οργής στα social media να διαδέχονται η μία την άλλη. Την άποψη της για θέλησε να εκφράσει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια:

«213. 213 ήθελαν ένα 12αχρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν. Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία. Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά».