Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ακόμα μιας γυναίκας στην καρδιά της Αθήνας, ανεβάζοντας τον αριθμό των γυναικοκτονιών για το 2022 στις εννέα.

Ήταν μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι της στην Κυψέλη, όταν η 36χρονη έπεσε νεκρή από πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε από άντρα τον οποίο γνώριζε.

  • Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονίες: Αυξήθηκαν κατά 20% στη Γαλλία και 16% στην Ιταλία

Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή στις 15:00 στην οδό Τενέδου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης όπως όλα δείχνουν είναι φίλος του συζύγου του θύματος ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθηκε άμεσα από τις αρχές.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Σύμφωνα με τον 40χρονο δράστη από το Μπαγκλαντές, δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρηση και όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα απο τον δολοφόνο και εραστή της.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράσης ισχυρίστηκε ότι εδώ και δύο χρόνια το θύμα του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, αρπάζοντάς του 20.000 ευρώ.

Την ημέρα της δολοφονίας, η ίδια μαζί με τον άνδρα της κάλεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό δράστη στο σπίτι τους για να του ανακοινώσει ότι τελικά δεν θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της για να τον ακολουθήσει.

Ο δράστης, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα χρήματα που είχε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια, άρχισε να τη μαχαιρώνει όταν βγήκαν από το σπίτι και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός.

Στη συνέχεια το πέταξε σε εναν κάδο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.