«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγγα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!»

Με αυτήν την ανάρτητη ο Σπύρος Μπιμπίλας, που συχνά αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να ενημερώσει αξιόπιστα για την απώλεια σημαντικών καλλιτεχνών ακόμα και αυτών που δεν βρίσκονται πλέον στα φώτα της δημοσιότητας, ζητά συγγνώμη που διέδωσε αυτήν την θλιβερή είδηση, η οποία αναμεταδόθηκε ευρέως, καθώς ο Γιώργος Μάγγας αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Ενδεικτικό ότι αμέσως η οικογένειά του άρχισε να δέχεται συλλυπητήρια μηνύματα με τον γιο του Γιώργου Μάγγα δικαίως να αγανακτεί με αυτό το μακάβριο λάθος και να αποκαθιστά την αλήθεια.

«Ο Γιώργος Μάγγας ζει και βασιλεύει» γράφει χαρακτηριστικά ο γιος του Σάκης, στον οποίο, όπως και σε όλη την οικογένεια -και πρωτίστως στον Γιώργο Μάγγα- οφείλουμε μια συγγνώμη όλοι όσοι εκ παραδρομής μεταδώσαμε την μακάβρια είδηση.