Ιδού το θερινό δίλημμα. Επιστροφή κάθε χρόνο στα ίδια και τα ίδια κοντινά νησιά ή εξερεύνηση απομακρυσμένων προορισμών με κόστος το πιο πολύτιμο νόμισμα: τις ώρες ή και τις ημέρες της άδειας;

Η απάντηση δεν είναι εύκολη. Όμως ακόμη κι αν αγαπάς τις σταθερές σου (άλλωστε, γιατί να μην θέλεις να επιστρέφεις κάθε χρόνο στον παράδεισο;), κάθε επιπλέον λεπτό που περνάς εν πλω είναι ένα λεπτό που δεν περνάς στην παραλία.

Την ίδια σκέψη με ‘σένα κάνουν, φυσικά, και οι δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες που επιλέγουν κάθε χρόνο τη χώρα μας για τις διακοπές τους και θέλουν να προλάβουν να τις απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται, βλέποντας και όσο το δυνατόν περισσότερους νησιωτικούς προορισμούς.

Ευτυχώς, το island hopping πλέον είναι πιο εύκολο, γρήγορο και πολυτελές από ποτέ, χάρη στη SEAJETS, την εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως.

Εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Ευβοίας και Λαύριο με τελικό προορισμό τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, η SEAJETS αναβαθμίζει τη εμπειρία των ελλήνων και ξένων τουριστών – επομένως και το τελικό τουριστικό προϊόν, επενδύει με πολυτέλεια τα ακτοπλοϊκά ταξίδια και μειώνει στην πράξη την απόσταση ανάμεσα στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στην Πάρο ή και στη Νάξο

Ας πάρουμε ως παράδειγμα δυο από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των τουριστών κάθε εθνικότητας, που κάθε χρόνο τους προτιμούν κατά δεκάδες χιλιάδες. Τη γοητευτική Πάρο και τη «βασίλισσα Νάξο».

Επιλέγοντας για τη μετακίνησή σου το CHAMPION JET 2, που ξεκινά κάθε μεσημέρι στις 14.20 από το λιμάνι του Πειραιά, ελαχιστοποιείς τον χρόνο που μεσολαβεί από τη στιγμή που θα αφήσεις πίσω σου το τσιμέντο μέχρι να δεις τα πρώτα λευκά σπιτάκια. Και αυτές οι (πολύ) λίγες ώρες περνούν ακόμη πιο γρήγορα στο άνετο και πολυτελές περιβάλλον του πρωταθλητή Αιγαίου με χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χάρη στο εντυπωσιακό ταχύπλοο, οι αποστάσεις μεταξύ της Πάρου και της Νάξου, της Νάξου και της Ίου και της Ίου και της Σαντορίνης, συμπιέζονται στα… 40 με 50 λεπτά. Δηλαδή, σε λιγότερο χρόνο από ό,τι χρειάζεται ο μέσος Αθηναίος για να μεταβεί κάθε πρωί από το σπίτι του προς τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα, το CHAMPION JET 2 φτάνει από το λιμάνι του Πειραιά:

  • στην Πάρο σε 2.45’
  • στη Νάξο σε 3.25’
  • στην Ίο σε 4.15’
  • και στη Σαντορίνη σε 4.55’.

Για τις δικές σου διακοπές, αυτό σημαίνει την πλήρη απάλειψη της ταλαιπωρίας, ώστε να είσαι ξεκούραστος και έτοιμος για περιπλάνηση από τη στιγμή της αποβίβασης στο νησί. Για τον ελληνικό τουρισμό, σημαίνει ευχαριστημένους επισκέπτες που θα συνεχίσουν να επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, στηρίζοντας την «βαριά βιομηχανία» της χώρας. Και για τα ελληνικά νησιά, σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να γεμίζουν ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

• 210 710 7 710

• Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο  office@auraair.com.gr.

.