Οργανώστε τις επόμενες σας διακοπές σε κάποιο παραδεισένιο μέρος και ανακαλύψτε τις κρυφές ομορφιές της Ελληνικής ακτογραμμής νοικιάζοντας ένα σκάφος χωρίς δίπλωμα. Πολλές φορές τα καλύτερα μέρη της περιοχής δεν διαθέτουν πρόσβαση από την ξηρά ούτε ακτοπλοϊκή σύνδεση. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις διακοπές σας και να ανακαλύψετε κρυφές ομορφιές δώστε βάση στην λίστα μας.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένα σπάνιο ηφαιστειογενές νησί και αμφιθεατρικούς οικισμούς με Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ομορφιά που προσελκύει τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο. Η ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την Καλντέρα και να κάνετε τον γύρο της Νέας και Παλιάς Καμένης με την παρέα ή την οικογένεια σας. Η θέα της περιοχής όπως και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες και οι πολύχρωμες παραλίες της.

Ελαφόνησος

Η Ελαφόνησος είναι ένα από τα ομορφότερα Ελληνικά νησιά σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο που διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. Πλεύστε στα σμαραγδένια αβαθή νερά νοικιάζοντας σκάφος χωρίς δίπλωμα και προσεγγίστε έχοντας την καλύτερη θέα στην εξωτική παραλία του Σίμου. Οι παραλίες στην Ελαφόνησο καλύπτονται από πανέμορφη χρυσή άμμο και πλαισιώνονται από πανέμορφους αμμόλοφους όπως και όμορφη χλωρίδα.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα μας καθώς διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα νησιά του Ιονίου, πανέμορφες παραλίες, εκπληκτικά σμαραγδένια νερά και πλούσιο πράσινο. Από το λιμάνι μπορείτε να διακρίνετε τα νησιά του Αγίου Νικολάου, τον Μούρτο, το Μικρό και το Μεγάλο Μουρτεμένο και η ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε τις πανέμορφες αμμουδιές τους. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες που πρέπει να προσεγγίσετε με σκάφος είναι η παραλία Μπέλα Βράκα, η παραλία Μέγα Άμμος και η παραλία Πισίνα που διαθέτουν όμορφα διαυγή νερά.

Βασιλική – Αγιοφύλι

Η Βασιλική είναι ένα γραφικό χωριό στα νότια της Λευκάδας με όμορφες παραλίες και μία μοντέρνα μαρίνα στην οποία μπορείτε να δέσετε και να ανακαλύψετε την βραδινή περατζάδα. Η ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε την δαντελωτή ακτογραμμή της νοτιοανατολικής Λευκάδας όπως την δημοφιλή παραλία Αγιοφύλι, μία πανέμορφη παραλία με διαυγή γαλαζοπράσινα νερά, λευκά βότσαλα και απόκρημνα βράχια που προκαλούν δέος στον επισκέπτη. Η πρόσβαση γίνεται μόνο από την θάλασσα και η παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό. Αν έχετε όρεξη για ταξίδι μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι τα Σύβοτα Λευκάδας, ένα πανέμορφο χωριό με φυσική μαρίνα στην οποία θα βρείτε αξιόλογα καφέ όπως το αναπαλαιωμένο Λιοτρίβι και εξαιρετικά εστιατόρια.

Διάπορος – Βουρβουρού

Η χαρισματική χερσόνησος της Χαλκιδικής κρύβει πολλούς όμορφους προορισμούς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, όπως το πανέμορφο νησί του Διαπόρου που διαθέτει πανέμορφες παραλίες για να εξερευνήσετε. Η ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις διάσημες παραλίες του νησιού όπως την Γαλάζια Λίμνη που φημίζεται για τα ρηχά γαλαζοπράσινα νερά, την λευκή άμμο και τα νερά είναι ζεστά όλο τον χρόνο. Κάνοντας τον περίπλου του νησιού θα ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες παραδεισένιες παραλίες.

Αμμουλιανή – Δρένια

Ένα ακόμη παραδεισένιο μέρος της Χαλκιδικής, η Αμμουλιανή και τα Δρένια, ή αλλιώς Γαϊδουρονήσια ενδείκνυνται προς εξερεύνηση με σκάφος και έχουν να προσφέρουν απλόχερα πανέμορφα σμαραγδένια νερά και αμμουδιές που θα σας δώσουν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε στην Καραϊβική. Στο παρθένο αυτό σύμπλεγμα νησιών δεν θα δείτε ανθρώπινη παρέμβαση, ότι πρέπει για ήρεμες διακοπές με την παρέα και την οικογένεια σας και μπορείτε να δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ ή ψάρεμα και καταδύσεις στον όμορφο βυθό της περιοχής πραγματοποιώντας ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα.

Λιχαδονήσια – Βόρεια Εύβοια

Η Βόρεια Εύβοια βρίσκεται στην καρδιά της ηπειρωτικής Ελλάδας με εύκολη πρόσβαση και παραλίες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Από τα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού εκεί που ο Ηρακλής ανακτούσε τις δυνάμεις του μέχρι τα πανέμορφα Λιχαδονήσια, τα νησιά που πήραν το όνομα τους από τον Λίχα, τον υπηρέτη του Ηρακλή που εκσφενδονίστηκε όταν η Δηιάνειρα δηλητηρίασε τον Ηρακλή. Τα ηφαιστειογενή νησάκια διαθέτουν μία ξεχωριστή ομορφιά και στην περιοχή έχουν μεταναστεύσει φώκιες μονάχους μονάχους από το θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου. Η ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε την περιοχή και να εξερευνήσετε την μοναδική τους δαντελωτή ακτογραμμή.

Πώς θα ανακαλύψετε το καλύτερο σκάφος για τις διακοπές σας;

Ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσετε το κατάλληλο σκάφος και να πλεύσετε προς τον παραδεισένιο προορισμό της επιλογής σας είναι μέσω της πλατφόρμας της Click&Boat η οποία διαθέτει πάνω από 41 χιλιάδες σκάφη σε πάνω από 60 χώρες. Η πλατφόρμα σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους ιδιοκτήτες σκαφών, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, στην περιοχή που επισκέπτεστε και να προβείτε σε ενοικίαση πάντα με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της σε ότι κι αν χρειαστείτε ή έχετε απορία. Αναβαθμίστε τις διακοπές σας πραγματοποιώντας διακοπές με σκάφος χωρίς δίπλωμα και εξερευνήστε του κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας.