Φωτογραφία με τον Σωτήρη Τσιόδρα μετά από καιρό δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Παρ΄όλο που ο καθηγητής έχει ακόμη ενεργό και σημαντικό ρόλο στην στρατηγική για την πανδημία, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ με αποτέλεσμα να τον βλέπουμε πια σπάνια σε ενημερώσεις ή παρουσιάσεις.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται και από την ανάρτηση ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας συμμετείχε μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη σε σύσκεψη με κλιμάκιο του ECDC κατά τη διάρκεια της διημερούς επίσκεψής τους στη χώρα μας.

Στη σύσκεψη εκτός από τον καθηγητή, πήραν μέρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Δημήτρης Παρασκευής και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς.

«Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη κλιμακίου του ECDC στην κεντρική υπηρεσία του ΕΟΔΥ. Στις συναντήσεις είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις κοινές δράσεις των δύο οργανισμών άλλα και να θέσουμε νέους στόχους για την επόμενη φάση της πανδημίας», ανέφερε στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.