Αύριο ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς πριν από περίπου 10 μήνες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το θέμα παραμένει ακόμη στην επικαιρότητα τόσο των ελληνικών όσο και των βρετανικών media, καθώς η Καρολάιν είχε και βρετανική καταγωγή.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στην Daily Mail ενόψει της έναρξης του δικαστηρίου και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον συζυγοκτόνο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστοπουλο «νυφίτσα».

Αφορμή η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος αναμένεται να υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν καθώς κακομεταχειρίστηκε το μωρό τους, τη μικρή Λυδία και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα λόγω των ικανοτήτων της στις πολεμικές τέχνες. Ολα αυτά μάταια βέβαια αφού έχει γίνει σαφές το προηγούμενο διάστημα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν στον ύπνο της.

Τι είπε ο πατέρας της Κάρολαιν

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δεν θα παραβρεθεί στη δίκη, καθώς είναι άρρωστος, αλλά η μητέρα της, Susan Dela Cuesta, θα είναι εκεί και αναμένεται να δώσει στοιχεία κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο κ. Κράουτς, 78 ετών, συνταξιούχος μηχανικός που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, εμφανίστηκε εξαγριωμένος στη Daily Mail: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε».

Τι λέει ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε επίσης στη MailOnline: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία.

Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Καρολάιν έγινε όλο και πιο καταχρηστική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει».