Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα δώρο για να θεωρείται τέλειο; Πρώτα από όλα, να είναι κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητα του αποδέκτη, δείχνοντας ότι η επιλογή του ήταν αποτέλεσμα σκέψης και όχι λύση ανάγκης. Δεύτερον, να έχει καλές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά, είτε καλύπτει πραγματικές ανάγκες, είτε επιθυμίες. Και τρίτον -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει σημασία για εμάς – να αποτελεί μια μικρή ή μεγάλη πολυτέλεια, δηλαδή κάτι που θα δίσταζε να αγοράσει για τον εαυτό του ή θα το ανέβαλε για πάρα πολύ καιρό.

Βοηθήσαμε καθόλου; Πιθανότατα όχι, όμως δεν έχουμε πει ακόμη την τελευταία μας λέξη. Τα παρακάτω είκοσι δώρα σίγουρα πληρούν όλες τις παραπάνω προδιαγραφές, τουλάχιστον όταν τοποθετούνται κάτω από το δέντρο του σωστού αποδέκτη. Κι έχουν ακόμη ένα κοινό: όλα τους, και χιλιάδες ακόμη, θα τα βρείτε στα φυσικά καταστήματα ή την ιστοσελίδα του Public, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια και έχοντας τη σιγουριά ότι μια μόνο επίσκεψη αρκεί για να κάνετε την τέλεια επιλογή για όλους.

1. Dynabook Satellite Pro C50-H-107

Το Satellite Pro C50 είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™ i5 με 4 πυρήνες, 8 threads και ταχύτητα έως 3.6GHz , 16GB μνήμη RAM κατηγορίας DDR4 και την πιο πρόσφατη έκδοση USB Type-C™ για σύνδεση με ένα κλικ στα αγαπημένα σου περιφερειακά.

2. Smartphone HONOR 50 5G 256GB – Midnight Black

Η Honor φέρνει το Honor 50: Με οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G 5G, αναβαθμισμένο λογισμικό Magic UI 4.2 βασισμένο στο Android 11, μοναδικό design και τετραπλή κάμερα ΑΙ, σου προσφέρει απλόχερα όλα όσα θα ήθελες να έχει το smartphone σου!

3. Ασύρματα ακουστικά Sony

Τα ασύρματα ακουστικά της Sony, Truly Wireless WF-C500 φτιάχτηκαν για να εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί σου. Αλλά μη σε ξεγελάει το μέγεθος!

Αποδίδουν ήχο υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε λεπτομέρεια, χάρη στην τεχνολογία DSEE που αποκαθιστά τους ήχους σταδιακής εξασθένησης και υψηλής συχνότητας.

4. Τηλεόραση Samsung LED 65″ 4K UE65AU7172

Με την τηλεόραση Samsung UE65AU7172 θα εντυπωσιαστείς από την ποιότητα της εικόνας της. Έχει ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), και εξασφαλίζει ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα χάρης στο Crystal Display, ενώ διαθέτει επεξεργαστή Crystal 4K, ο οποίος βελτιστοποιεί τον λόγο αντίθεσης και ενισχύει τα δυναμικά φωτεινότητας (HDR).

5. Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset

Απολαύστε συναρπαστική, ασύρματη εμπειρία με ακουστικά ειδικά μελετημένα για υποστήριξη 3D ήχου σε κονσόλες PS5. Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Tempest 3D AudioTech, η κονσόλα PS5 σας φέρνει στο επίκεντρο απίστευτα καθηλωτικών ηχοτοπίων και σας δίνει την αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από κάθε κατεύθυνση. Διαθέτουν βελτιωμένη σχεδίαση με διπλά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου, φόρτιση USB Type-C και μια σειρά στοιχείων ελέγχου με εύκολη πρόσβαση.

6. The Dark Side Of The Moon – Pink Floyd

Ο όγδοος πολυαγαπημένος δίσκος του θρυλικού συγκροτήματος, που μιλάει για τον πιεστικό τρόπο ζωής που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην τρέλα, τον καταναλωτισμό, την απανθρωπιά της κοινωνίας.. ζητήματα που μας απασχολούν ακόμα και σήμερα.

7. Ο Τζίμης στην Κυψέλη

Ο Χ.Α.Χωμενίδης εμπνέεται ευθέως από το σήμερα. Γράφει ένα -σχεδόν- ρεαλιστικό μυθιστόρημα, το οποίο διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2021 και διαλαμβάνει ό,τι μάς αγγίζει, μάς συγκινεί, μάς τρομάζει. Ο κεντρικός του ήρωας, Τζίμης Παπιδάκης, παιδί των 60’ς και των 70’ς, γιός μιας θυρωρίνας, υιοθετημένος από έναν παλιό πρωταγωνιστή του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται -στο κατώφλι των εξήντα του- ένα βήμα πριν από την εκπλήρωση τού μεγάλου του ονείρου. Να αναδειχθεί στον πρώτο και καλύτερο θεατρικό επιχειρηματία στην Ελλάδα.

8. Pictionary Air

Το Pictionary Air™ είναι ο νέος ξεκαρδιστικός τρόπος να παίξετε το κλασικό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής. Σχεδιάστε στον αέρα και δείτε το σκίτσο σας στην οθόνη της συσκευής σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Pictionary Air™ στη smart συσκευή σας για να ξεκινήσετε. Στρέψτε την κάμερα της εφαρμογής στον «ζωγράφο» και θα εμφανιστεί μαζί με το σκίτσο, στην οθόνη της συσκευής σας. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας Apple TV, Chromecast ή άλλη παρόμοια συσκευή streaming. Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ, η οποία περιλαμβάνεται.

9. Επιτραπέζιο TABOO

Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης!

10. Ξύλινο Σπίτι Πολυγωνικό Montessori Kids Concept

Στη μεγάλη σκηνή κιόσκι, υπάρχει χώρος για εσάς και όλους τους φίλους σας. Τυλίξτε μερικές ή όλες τις πλευρές της σκηνής και θα είναι σαν ένα περίπτερο με προστατευτική οροφή ή διπλώστε τις πλευρές και θα είναι μια ζεστή και άνετη σκηνή και καλύβα παιχνιδιού.

11. Dell Inspiron 3511

Ισχυρό και αξιόπιστο, το Dell Inspiron3511 αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τον χρήστη που αποζητά ένα laptop, ικανό να του σταθεί επάξια καθ’ όλη τη διάρκεια της καθημερινότητάς του. Ο επεξεργαστής Intel Core i5-1135G7 , με χρονισμό έως 4.10 GHz, σε συνδυασμό με τα 8 GB DDR4 μνήμης RAM και τα 256 GB SSD σκληρού δίσκου διεκπεραιώνουν ομαλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

12. Apple iPhone 13 128GB Midnight

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

13. Τηλεόραση Samsung LED 65″ 4K UE65AU7172

Με την τηλεόραση Samsung UE65AU7172 θα εντυπωσιαστείς από την ποιότητα της εικόνας της. Έχει ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), και εξασφαλίζει ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα χάρης στο Crystal Display, ενώ διαθέτει επεξεργαστή Crystal 4K, ο οποίος βελτιστοποιεί τον λόγο αντίθεσης και ενισχύει τα δυναμικά φωτεινότητας (HDR).

14. Ακουστικά Κεφαλής Marshall Major IV – On Ear Μαύρο

Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major IV. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο jack 3.5mm για ενσύρματη χρήση, όπως και καλώδιο φόρτισης micro USB.

15. Πικάπ Crosley Cruiser Deluxe- Μαύρο

Το Deluxe Cruiser περιλαμβάνει Bluetooth και Pitch Control ώστε να συνδέεις ασύρματα το πικάπ σου με τις άλλες Bluetooth συσκευές σου και να μεταφέρεις τη μουσική σου ασύρματα! Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA για να μην απαιτείται ενισχυτής για την ακρόαση των αγαπημένων σου δίσκων! Διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33 1/3 /45 /78 RPM

16. Καφετιέρα Krups Nespresso Vertuo Next C XN9105S – Cherry Red

Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα

17. Μάτια Ι – Ο Συλλέκτης

Ο Αλεξάντερ Τσόρμπαχ, ένας πρώην αστυνομικός και νυν δημοσιογράφος, έχει κάνει ρεπορτάζ και για τους τρεις φόνους του Συλλέκτη Ματιών. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά… Το πορτοφόλι του έχει βρεθεί δίπλα στο πτώμα και θεωρείται ύποπτος. Ο Συλλέκτης Ματιών θέλει να παίξει μαζί του. Ο Τσόρμπαχ έχει ακριβώς σαράντα πέντε ώρες και επτά λεπτά για να σώσει τη ζωή ενός μικρού αγοριού. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει…

18. Joy Division: Unknown Pleasures

Το ντεμπούτο μιας από τις εμβληματικότερες μπάντες όλων των εποχών, που στιγμάτισε τα 80’s και άφησε αποτύπωμα για τις γενιές που ακολούθησαν.

19. Σακίδιο Πλάτης Doughnut Macaroon Mini Powder Purple

Σακίδιο πλάτης Doughnut Macaroon Mini Powder Purple με μοντέρνο σχεδιασμό από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό. Εκτός από σακίδιο πλάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματική τσάντα λόγω της χειρολαβής που διαθέτει στο πάνω μέρος. Ιδανική για καθημερινή χρήση στο σχολείο, στην δουλειά, στην βόλτα ή ακόμα και στο ταξίδι!

20. Τα Κάστρα του Μυστρά

Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους αξιοποιώντας την ακολουθία τους που είναι ιππότες, καλόγεροι, γεωργοί αλλά και ληστές. Κάθε παίκτης με τη σειρά του τοποθετεί πλακίδια εδάφους δημιουργώντας το χάρτη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα τοποθετεί τους ανθρώπους του σε στρατηγικά σημεία.

Φέτος τις γιορτές, χαρίζουμε στους αγαπημένους αλλά και στον εαυτό μας αξέχαστα δώρα, από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Public, laptopsgadgetsπαιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τι ηλικίες αλλά και οικιακές μικροσυσκευές, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι!