Μια πλειάδα από πρωτοποριακά σε τεχνολογίες μοντέλα θα προβάλλει η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2022

Ένα από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι το Fairlady Z αλλά και δύο  πρωτότυπα Caravan, το αγωνιστικά αυτοκίνητα GT500 και άλλα συναρπαστικά μοντέλα.

Το ολοκαίνουργιο Fairlady Z, γνωστό ως Z, είναι ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο για τη σύγχρονη εποχή. Το  ολοκαίνουργιο Z προσφέρει ελκυστικό στυλ, προηγμένη τεχνολογία και τη συγκίνηση της εξερεύνησης της ασφάλτου προς τις προηγούμενες και τις μελλοντικές γενιές οδηγών και θαυμαστών Z.

Επίσης, στο ίδιο σαλόνι θα κάνει το ντεμπούτο του, το αγωνιστικό Nissan Z GT500,  που θα ξεκινήσει στη σεζόν 2022 SUPER GT.

Δύο νέα καραβάν μοντέλα, τα Nissan Caravan Mountain Base  concept θα ξεχωρίσουν. Το ένα φέρει πτυσσόμενο ηλιακό πάνελ τοποθετημένο στην οροφή, με περισσότερα ηλιακά πάνελ στο πλάι, ενώ, θα ξεχωρίζει από τις ανέσεις για τους επιβαίνοντες περιλαμβάνουν μια εκλεπτυσμένη θέση εργασίας,, ένα ψηφιακό τζάκι για μια χαλαρωτική, φιλική προς το περιβάλλον απόλαυση, μετά από μια πολύωρη διαδρομή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Nissan Caravan Myroom concept, που βασίζεται σε ένα NV350 με ένα αναμορφωμένο εσωτερικό,  ιδανικό για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή για ξεκούραση κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Οι επιβάτες του  μπορούν να απολαύσουν τον ενσωματωμένο καναπέ και την θέα που προσφέρει, όταν οι συρόμενες πόρτες είναι ανοιχτές. Θα φέρει ράφια και ντουλάπια, αλλά και ένα αποθηκευόμενο κρεβάτι που βρίσκεται στη διάθεση των επιβατών.

 Και μια ειδική έκδοση Nissan GT-R NISMO που έχει …χτιστεί από ανθρακονήματα, με εισαγωγές αέρα στο καπό τύπου NACA και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μια κόκκινη πινελιά.

Nissan Ariya: To νέο ηλεκτρικό μοντέλο  το crossover EV για τη νέα εποχή, δίνει το παρόν του και θα του δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά, άμεσα.