Αστείο χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος να μετατρέπεται σε μείζον θέμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ το ντιμπέιτ τονίζοντας ότι τα πιο δύσκολα ερωτήματα δεν είναι στο ντιμπέιτ, αλλά είναι στον δρόμο.

Τα δύσκολα ερωτήματα είναι στο δρόμο και όχι στο ντιμπέιτ

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, αναφέρθηκε στο θέμα του ντιμπέιτ λέγοντας:

«Εγώ έχω πει, όπου θέλετε, όποτε θέλετε, με ό,τι κανόνες θέλετε. Είναι λίγο αστείο που κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα το ντιμπέιτ. Ότι φοβόμαστε ερωτήσεις που μπορεί να μας γίνουν. Όταν οποιοσδήποτε περπατάει στους δρόμους μας κάνει τις πιο αμείλικτες ερωτήσεις. Ερωτήσεις από ανθρώπους οι οποίοι έχουν τα σπίτια τους εγκλωβισμένα σε δάνεια. Από τους ανθρώπους οι οποίοι δεν βγάζουν τον μήνα, και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε αν θα μας κάνουν 3 ερωτήσεις ή αν θα ρωτάμε ο ένας τον άλλον. Είναι λίγο αστεία αυτά τα πράγματα. Όσο πιο ελεύθερη γίνει η συζήτηση, για εμένα τόσο το καλύτερο. Μη χάσουμε άλλον χρόνο».

Το στοίχημα και οι συνεργασίες

Σε ότι αφορά το ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε ότι αυτές οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν μόνο πάνω σε προγραμματική βάση και επανέλαβε ότι κεντρικό ζήτημα για τον ίδιον προσωπικά είναι η αποσυγκέντωση της εξουσίας.

«Με ποιον να συνεργαστώ για την αποσυγκέντρωση της εξουσίας; Με την ΝΔ που έκανε το επιτελικό κράτος και πήγε όλη την εξουσία στο Μαξίμου ή με τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να καπελώσει κάθε θεσμό ο οποίος θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι απελευθερωμένος;» ανέφερε με νόημα ο κ. Γερουλάνος προσθέτοντας:

«Και να βάλουμε ένα στοίχημα για να το διασκεδάσουμε λίγο; Αν εγώ δω ειλικρινή διάθεση είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ – ανάλογα με το ποιο θα είναι πρώτο κόμμα – να ανοίξουν ένα πραγματικό διάλογο συνεργασιών, εγώ θα το χάσω. Είμαι σίγουρος ότι και τα δύο κόμματα, οποιοδήποτε είναι πρώτο θα πάει αμέσως σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από